Serkan Bey ve Ceylan Hanım, 10 yıllık evli bir çift ve iki çocukları var. Ancak, bir ay önce evden ayrılan Ceylan Hanım ve çocukları kaybolmuş durumda. Canlı yayına telefonla bağlanan Serkan Bey, eşini ve çocuklarını bulmak için Esra Erol'dan yardım istedi.

Canlı yayına telefonla bağlanan Ceylan Hanım, "Ben artık Serkan'ın yaptıklarına dayanamadım. Serkan beni sosyal medyada uygunsuz yayınlar yapmaya zorluyordu. Yayın açtığımız esnada iki çocuğumuzu dövüp odaya kilitliyordu. Akşam 9'da başlayan canlı yayınlar sabaha karşı 3'e kadar sürüyordu. Türkiye genelinden herkes izliyordu bizi, ben bu duruma dayanamadım. Zorla yayın yaptırıp uygunsuz görüntülerimi sosyal medyada paylaşıyordu." şeklinde konuştu.

Ekran Goruntusu 2024 03 18 174038

Bugün stüdyoda gelen Ceylan hanım sözlerine şu şekilde devam etti,


'Serkan'ın abisi ve karısı Özlem bu şekilde yayınlar yapıyordu bize onlar öğretti çok para kazandıklarını söyledi. Onlar otel odasında yayın açıp uygunsuz görüntüler veriyorlardı.Beni de bu şekilde yayın yapmaya zorladı kabul etmediğim zaman elindeki görüntüleri yayınlamakla ve çocuklara zarar vermekle tehdit ediyordu mecbur kaldım yayın açmaya.' şeklinde konuştu.

Serkan bey ise şu şekilde yanıt verdi;

'Ceylan yalan söylüyor kendi isteğiyle bu yayınları yapıyordu.Burnunu estetik yaptırıp herkese kocam burnumu kırdı dedi. Ben bu iddiaları kabul etmiyorum'dedi.

Esra Erol, bu aile hakkında daha çarpıcı detaylar paylaştı. Serkan Bey'in abisi Murat ve eşi, kadınları kandırarak otel odalarında cinsel ilişki sırasında canlı yayın açıp herkese izletmişler. Özlem Hanım'ın, kocası Murat Bey için 'kardeşim' diye hitap ederek başka kadınları kocasına ayarladığı ortaya çıktı. Boşanmak isteyen Ceylan Hanım ise çocuklarını kurtarmak için evden kaçtığını açıkladı.