Kulübün eski başkanlarından Hüseyin Çetiner de söz alarak kendi adının çokca zikredildiğini ifade ederek, "Kulübü icraya verdim.Doğrudur. Fakat bunu neden yaptım? Kimse burada hesap sormuyor.Kimse birşey demiyor.Biz 30-40 bin liraya mal ettiğimiz forma ücretlerini şimdi 160 bin TL'ye mal ediyorlar. Sayın Belediye Başkanım neden bu sezonun giderlerini açıklamıyorsunuz? Açıkladıklarınız geçtiğimiz sezonun giderleri..." dedi.
SOYUNMA ODASINDA KENDİLERİ VERECEK GİBİ PRİM AÇIKLIYORLAR
Geçmiş dönemde Ali Akalın'ı savunanların ligin son haftasında Akalın'ı istifa ettirmeye zorladıklarını söyleyen Hüseyin Çetiner, "Çocuğuna 100 TL harçlık veremeyenler, soyunma odasında 2-3 bin TL prim vereceğiz diyorlar.Böyle yöneticilik olur mu? Daha bir sürü sorunlar var.Bu sorunların hepsinin açıkça konuşulması lazım" ifadelerini kullandı.
"ARKAMDAN KİMSE KONUŞMASIN"
Çetiner, kulübe icra gönderdiğini,yine bir kaç kişinin senet verdiğini bunların da konuşulması gerektiğini hatırlatarak, "Bizim kulübümüz kapanacaktı ve biz çıktık kulüp kapanmasın diye yönetime geldik.Elimizden geleni de yaptık.Şahsıma yönelik tüm eleştirileri burada yüzüme karşı söyleyin. Ben bu kulüp için herşeyden fedakarlık yaptım.Benim arkamdan kimse konuşmasın" diye serzenişte bulundu.