Erkan Can, 1981 yılında Bursa'da doğan bir işadamıdır. Optik sektörüne 1998 yılında giriş yaptı ve 2006 yılında kendi işletmesini kurdu.Erkan Can kimdir? Erkan Can kaç yaşında, nereli? Erkan Can hangi partiden aday?

ERKAN CAN KİMDİR, NERELİDİR?

1981 yılında Bursa'da doğan Erkan Can, eğitim hayatına Bursa'da başlamış ve ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini tamamlamıştır. 1998 yılında optik sektörüne adım atan Can, 2006 yılında kendi işletmesini kurarak girişimcilik kariyerine başlamıştır. Medya alanında da faaliyet gösteren Erkan Can, 2008 yılında kurduğu medya grubu ile çeşitli projelere öncülük etmiş ve Avrupa Birliği Habitat bünyesinde gençlik çalışmaları alanında ödüller almıştır.

Erkan Can aynı zamanda "Esnaf Sorunları" adlı köşesiyle Mercek Gazetesi'nde yazarlık yapmıştır. 2014 yılında Demokrat Parti'den Mudanya Belediye Başkanlığı için aday olan Erkan Can, Mudanya'da yaşamaktadır ve evli üç çocuk babasıdır. Erkan Can, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Demokrat Parti'den Bursa Mudanya Belediye Başkan adayı olarak seçimlere katılmıştır.

Kaynak: Evrim Tuna Şahin