Dilek ve temenniler kısmında söz alarak konuşan Ercan Mutlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Mutlu, kendisinin aslen Bucaklı olduğunu ve kulübe sahip çıkmak için yönetimine talip olduklarını ifade etti. Daha önce Belediye Başkanı ile görüştüğünü söyleyen Ercan Mutlu, "Liste çalışmamız oldu.2 ay önce üye kaydı için çalışmalarda bulunduk. Antalya'da bulunan 8 arkadaşımız ,iş adamımız için üye kaydının yapılmasını istedik fakat bir türlü onların üye kaydını yaptıramadık. Bu nedenle kongrede listemizi sunmadık.Yeni yönetime başarılar diliyorum. Bizlere düşen görev olursa seve seve yardım etmeye hazırız" dedi.
İDDİALARDA BULUNDU; "ÖZÜR BEKLİYORUM"DEDİ
Ercan Mutlu, kulübün hocası Mesut Altun'un Antalya'daki gazetecileri arayarak kendisi hakkında beyanlarda bulunduğunu iddia ederek kendisini özür dilemeye davet etti.Mutlu, "Oğuzhanspor'u yeterki bu yıl ligde bırakalım.Seneye de 3.ligde olmak için çalışırız" ifadelerini kullandı.
"OĞUZHANSPOR BAYRAĞININ OLMAMASI ÇOK ACI"
Kongrede söz alan Mehmet Çelik ise "Biz kulübün zor zamanlarında elimizi taşın altına koyarak devralmak istedik. İş adamı arkadaşlarla ciddi bir bağlantı yaptık.Biz siyaset olmasın diye çok uğraştık fakat olmadı.Biz çalışmalarımızı yaptık ama olmadı.Bunu zaten kamuoyunda herkes biliyor.Sadece son olarak şunu söylemek istiyorum.Olağanüstü kongrede bir tane Oğuzhanspor'un bayrağının olmaması kadar acı bir şey olamaz" ifadelerini kullandı.