Bucak ilçesinde meslek lisesi öğrencileri F klavye yarışmasında mücadele etti. 2 okul öğrencilerinin katıldığı yarışmada başarılı olanlar ödüllendirildi.

11 Mayıs 2022 Çarşamba günü Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda meslek lisesi öğrencilerinin kişisel ve mesleki gelişimlerine katkıda bulunmak, F klavyeyi profesyonelce kullanabilme, on parmak ve bakmadan süratle yazabilme becerisi kazandırmak, F klavye hızını yükseltmek, eğitim kalitesinin arttırabilmek ve standart Türk Klavyesi olan F Klavye kullanımını teşvik etmek ve yaygınlaştırılmak amacıyla 'KARAOKELİ F KLAVYE YARIŞMASI' gerçekleştirildi.

Yarışma, Oğuzhan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Necati Topay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 10. ve 11. sınıf F klavye eğitimi alan ve kullanan öğrencileri arasında yapılmıştır. Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet COŞKUNER, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi Çetin ÜNEY, konuşmacı olarak Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Alanı mezunu Melda Başak ÜNLÜ, Serbest Mali Müşavir ve Muhasebeci Uğur ÜNAY ve Necati Topay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Osman ELİTOK ve Müdür Yardımcıları ve velilerimiz katılım sağladı.

Yarışma sonunda dereceye giren öğrenciler hediye çeki ve madalya ile ödüllendirildi. Ayrıca yarışmaya katılan tüm öğrencilere "F Klavye Yarışması Katılım Belgesi" verildi.

Yarışma sonunda F Klavyenin mucidi ve babası, Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu Türkiye Temsilciliği Onursal Başkanı Dr. İhsan Sıtkı YENER hakkında hazırlanan video sunumu yapıldı.
 Ayrıca okul öğrencilerinin geri dönüşüm projesi kapsamında yaptığı çalışmalar da sergilendi.