EMNİYET EKİPLERİNDEN UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK
 
Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti ve Kullanmak İçin Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak suçu kapsamında 14 şahsa işlem yapıldı. İşlem yapılan şahısların üzerlerinde, araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda; 7,62 gram metamfetamin,  6,93 gram eroin, 1 adet kullanımı kontrole tabi hap, uyuşturucu madde kullanımına yarayan aparatlar ve uyuşturucu madde kullanımına yarayan alüminyum folyo parçaları ele geçirildi.
Konu ile ilgili Burdur Valiliği tarafından yayımlanan basın bülteninde şu bilgilere yer verildi: “Güvenlik güçlerimiz tarafından İlimiz genelinde narkotik ve kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilmektedir.

Bu kapsamda Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından 04.03.2022-11.03.2022 tarihleri arasında, Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti ve Kullanmak İçin Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek Veya Bulundurmak suçu kapsamında 14 şahsa işlem yapılmış, işlem yapılan şahısların üzerlerinde, araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda; 
•    7,62 gram metamfetamin, 
•    6,93 gram eroin,
•    1 adet kullanımı kontrole tabi hap,
•    Uyuşturucu madde kullanımına yarayan aparatlar ve uyuşturucu madde kullanımına yarayan alüminyum folyo parçaları ele geçirilmiştir. 
Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti ve Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak suçu kapsamında, 14 şahıs işlemlerinin ardından Emniyet Müdürlüğünden serbest bırakılmış. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.