Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Sıfır Atık konusunda çocukları bilinçlendirmek amacıyla düzenlenen "Geri Dönüştürülebilir Atık Yarışması"nın "Sıfırdan başlıyoruz" temasıyla düzenlenen yarışmada liseler dalında Türkiye ikincisi olan Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi 11.Sınıf öğrencisi Emirhan Tahir Aydın, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal’ı ziyaret etti.
Ziyarete Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi 11.Sınıf öğrencisi Emirhan Tahir Aydın, Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Osman Oflaz, Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz katıldı.
Türkiye ikincisi öğrenci Emirhan Tahir Aydın “Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Sıfır Atık konusunda çocukları bilinçlendirmek amacıyla düzenlenen "Geri Dönüştürülebilir Atık Yarışması"nın "Sıfırdan başlıyoruz" teması ile işlenen yarışmaya fotoğraf dalında katılmıştım. Fotoğrafımın dereceye girmesinden memnuniyet duydum. Türkiye 2.lik ödülümü bizzat Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Emin Birpınar’dan aldım. Gururluyum.” dedi.
Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz “ İlçemizden öğrencimizin Türkiye genelinde düzenlenen bir yarışmada dereceye girmesi bizleri gururlandırdı. Öğrencimizi tebrik ediyorum” dedi.
 Belediye Başkanı Emrullah Ünal “Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca Sıfır Atık konusunda çocukları bilinçlendirmek amacıyla düzenlenen "Geri Dönüştürülebilir Atık Yarışması"naTürkiye genelindeki 10 bin okuldan 120 bin eser katılmış, gönderilen eserler alanında uzman jüri üyeleri tarafından değerlendirildi. Eserler, resim, fotoğraf, karikatür, proje ve kısa film dalında olmak üzere 5 kategoride değerlendirmeye alınmış. İlçemizden bir öğrencimizin yarışmada dereceye girmesi bizleri gururlandırdı. Bizde çam sakızı çoban armağanı misali öğrencimizi ödüllendirdik. Başarı her zaman takdir edilmeli ve ödüllendirilmelidir diye düşünüyorum. Öğrencimizi ve okul idarecilerimizi kutluyorum” dedi