Yapı Kredi bankası emekli müşterilerine 9 bin TL’ye kadar promosyon vereceğini duyurdu.

Her bankada çeşit çeşit rakamlarla duyurulan promosyon ücretlerine yeni bir rakam da Yapı Kredi bankasından geldi. Yapı Kredi bankası emekli müşterileri için başlattığı yeni promosyon kampanyasında tüm emeklilere 9 bin TL’ye kadar promosyon vereceğini duyurdu. Emekliler için iyi bir finansal destek olan promosyon mikatlarında maaşlara göre Yapı Kredi promosyonları ne kadar? İşte detaylar...

Yapı Kredi bankasından yeni promosyon rakamları!

Yapı Kredi bankası bankalar arasında yaşanan promosyon rekabetine yeni bir soluk kazandırıyor. Yayımladığı son promosyon rakamlarındaki oranlar ile tüm emekli müşterilerini memnun ederken bünyesine gelecek olan ve 3 yıl kendisinden maaşını alma sözü veren emeklilere de 9 bin TL’ye kadar promosyon sunacağını belirtiyor.

Yapı Kredi bankasının sunduğu yeni promosyon kampanyasında emeklileri sevindirecek rakamların olması bankanın emekliler tarafından dikkatleri çekmesine de sebep oluyor. Emekliler için sunulan promosyon miktarlarına 9 bin TL’ye kadar varan miktarlar ile zirveye yerleşen Yap Kredi bankası maşa maaş alınabilecek promosyon rakamlarını da açıkladı.

Yapı Kredi bankasından emekli promosyon rakamları!

Emekli maaşı 3.499 TL'ye kadar olan vatandaşlara 4.500 TL;

Emekli maaşı 3.500 TL-7.499 TL arasında olan vatandaşlara 5.250 TL;

Emekli maaşı 7.500 TL- 9.999 TL arasında olan vatandaşlara 6.750 TL;

Emekli maaşı 10.000 TL’ nin üzerinde olan vatandaşlara da 7.500 TL nakit promosyon ödemesi yapılacağı belirtildi.

Bunlarla beraber Yapı Kredi bankasının emekliler için sunduğu kampanyalardan yararlanan emeklilerin hem sıfır faizli kredilerden yararlanabilecekleri hem de otomatik fatura ödeme talimatları ile de kazanç sağlayabilecekleri belirtildi. Detaylı bilgi almak ve tüm kampanyalardan haberdar olmak için Yapı Kredi bankası resmi hesapları ziyaret edilebilir.