Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz,yaptığı açıklamada LPG ücretinin 0,98 kuruş indirdiklerini ve bu geceden itibaren 5,09TL'den satılmaya başlanacağını duyurdu.

Başkan Alagöz açıklamasında "Tefenni Belediyesi 1 Nolu Merkez Akaryakıt İstasyonumuzda İPRAGAZ ile imzalanan yeni sözleşme ile beraber kârlılığımızı en üst seviyelere çıkararak, Vatandaşlarımızın Ülke genelinde uygulanan fiyat tarifelerinden çok daha aşağıda LPG alabilmelerinin önünü açtık. Bugün gece saat 24:00’dan itibaren bir sonraki açıklamaya kadar İpragaz LPG 6,07 ₺ yerine 5,09₺ ‘ye satılacaktır. Litrede gerçekleştirdiğimiz 0,98 kuruşluk indirimle bölgenin en kaliteli ve en ucuz LPG’sini vermeyi hedefliyoruz" ifadelerini kullandı

Başkan Alagöz, açıklamasını "Sosyal Devlet anlayışının gereği ve İnsanımızın ihtiyaçlarına mümkün olduğunca cevap verebilmek adına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Vatandaşlarımızın her daim yanında olacağımızın bilinmesini istiyorum. Yeni fiyat politikalarımızın Tefenni’mize, Vatanımıza ve Milletimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyor, saygılarımı sunuyorum."şeklinde sürdürdü.