Antalya'nın Manavgat ilçesinde, bir evin önünde bulunan ve ekmek yapmak için kullanılan depo şeklindeki yapıda çıkan yangın, korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Yangında depodaki malzemeler ve bitişiğindeki evin bir odası yandı.

Yangın, dün gece saatlerinde Yeniköy Mahallesi'nde meydana geldi. Ramazan Yılmaz isimli vatandaşın evinin bitişiğinde bulunan ve ekmek yapımında kullanılan depo olarak kullanılan yapıda, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler, kısa sürede depoyu sararken, bitişiğindeki evin bir odasına da sıçradı.

Yangın, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ekiplerince söndürüldü. Yangının, ekmek yapımı sırasında ocakta unutulan ateşin söndürülmemesi sonucu çıktığı ihtimali üzerinde duruluyor.

Yangında, depodaki ekmek yapımında kullanılan malzemeler, klima, ağaç motoru ve ot biçme motoru ile deponun üzerinde çardak olarak kullanılan ağaç yapı ve ailenin oturduğu evin bir odası kullanılamaz hale geldi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

manavgat ev yangını

Editör: Evrim Tuna Şahin