İlçemiz Bucak Hüseyin Türker Ortaokulu'nda okumakta olan öğrencimiz Muhammet Nabi YILDIZ, İnsanlık Yararına Teknoloji kategorisinin, Sosyal İnovasyon bölümünde yarışmıştı. Öğrenci ön eleme aşamasında 97.00 puan alarak 5. oldu. İkinci aşamada ise 93.67 puan alarak finalist olmaya hak kazanmıştı.

Ne Eksem Projesi bir mobil uygulama olarak tasarlandı. Flutter yazılım dili ile geliştirilen uygulamada; çiftçilerin ve hobi olarak bitki yetiştirmek isteyenlerin arazilerine uygun bitki çeşitleri ve dikmek istedikleri bitkilerin, arazisinde yaşayıp yaşayamayacağı hakkında bilgi sahibi olmaları hedeflendi.  

ŞİMDİ İSE 

Katılmış olduğu "TEKNOFEST İNSANLIK YARARINA TEKNOLOJİ YARIŞMASI GRUBU" dalında birinci olmuştur.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal Sevincini ve gururunu şu sözleriyle ; "Hüseyin Türker Ortaokulu 7/E sınıfı öğrencimiz Muhammet Nabi YILDIZ’ın hazırlamış olduğu “Ne Eksem” isimli yazılım programı projesi, TEKNOFEST İnsanlık Yararına Teknoloji Sosyal İnovasyon alanında İlkokul-Ortaokul kategorisinde TÜRKİYE BİRİNCİSİ oldu. Bizlere böylesi bir gurur ve mutluluğu yaşatan öğrencimizi, değerli ailesini ve Danışman Öğretmeni Semra CENKÇİ’yi gönülden tebrik ediyorum." tamamladı.