31 Mart'ta yapılan yerel seçimler sonucunda kazanan tüm belediye başkanlarını ve meclis üyelerini tebrik ediyorum. 

Seçim takvimi boyunca bu başarıda emeği bulunan belediye başkanı adayından sandık görevlisine kadar canla başla çalışan tüm ekipleri de canı gönülden kutluyorum.

Demokrasi adına kazanan Türkiye oldu bence...

Bu vesileyle bölgesine hizmet etmek için aday olup kaybeden tüm kardeşlerimi de tebrik ediyorum. 

Antalya ve Burdur bölgemizde takip ettiğimiz kadarıyla kaybeden tüm aday kardeşlerimiz ve ekipleri de çok değerli insanlardı. Onlarda ekip olarak çok iyi çalıştılar. Ancak halkımızın iradesine saygı duymak gerekir. Bu saatten sonra seçilen belediye başkanı ve ekipleri tüm Türkiye'nin belediye başkanı ve ekibidir.

Genel analizimi daha sonraki yazılarımda siz değerli halkımıza paylaşacağım ancak bazı konuları kısaca anlatmakta fayda var.

Antalya'da yerel seçimlerde CHP çok başarılı oldu. Zaten CHP'nin bu başarısı tüm Türkiye'de de görüldü.

Burdur merkezde halkımız Sayın Ali Orkun Ercengiz'e üçüncü defa yetki verdi. Önceki yazılarımda ve canlı yayın programlarında aday adayı tartışmaları olurken ben şahsen Sayın Ali Orkun Ercengiz'in başarılı olacağını söylemiştim. Hayırlı olsun. 
Burdur'da Sayın Mehmet Şimşek'te çok başarılı bir çalışma geçirdi. Kişiliği ve karakteriyle gönüllerde taht kurdu bence.

Bucak'ta Sayın Hülya Gümüş halkımızın teveccühü ile belediye başkanı seçildi hayırlı olsun. Gerek yazılarımda ve gerekse canlı yayın proğramında Sayın Hülya Gümüş'ün seçimleri kazanabileceğini daima söylemiştim.

Çünkü görünen köy kılavuz istemez...

Sayın Hülya Gümüş ekibiyle beraber çok başarılı bir seçim çalışması yaptılar. Girmedik ev, sıkılmadık el bırakmadılar nerdeyse...

Bucak halkımız da Sayın Hülya Gümüş'ü çok sevdi ve bağrına bastı...

Bucak'ta Sayın Emrullah Ünal gerek kişiliği ve karakteri gerekse yaptığı hizmetlerle başarılı bir kişilik.

Kızılkaya'da halkımız Sayın başkana sahip çıktı diyebiliriz. Hayırlı olsun 

Siyasi tecrübelerime göre Kızılkaya'da seçimler aslında Sayın başkanın rahatsızlandığı gün bitmişti bence.

Sayın başkan Kızılkaya'da çok yüksek oranda oy aldı. Kızılkaya'nın tamamına yakını diyebiliriz. Bu oyun ağırlığı ve  sorumluluğu çok büyük. Bu sebeple Sayın başkanın partili partisiz tüm halkı kucaklaması gerektiğini düşünüyorum. 

Seçimi kaybeden Sayın Şeref Coşar ve ekibini de kutluyorum.

Neticede kim için hayırlıysa o oldu...  

Kazanan Türkiye oldu
Kazanan hepimiz olduk...
Üzülmek yok.