Turistik Doğu Ekspresi'nin bilet fiyatları merak konusu haline geldi. 11 Aralık'ta ilk seferini gerçekleştirecek olan trenin bilet fiyatları ile ilgili detaylar netlik kazanmaya başladı.Turistik Doğu Ekspresi'nin biletleri, TCDD Taşımacılık Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde yer alan yetkili acentalar aracılığıyla temin edilebilecek. Fakat, bilet fiyatlarıyla ilgili kesin bilgiler ise henüz netleşmedi.

Adsız Tasarım-3

Dönemsel olarak değişen Turistik Doğu Ekspresi yataklı oda fiyatlarının, düşük dönemde 6 bin TL, normal dönemde 8 bin TL ve yüksek dönemde ise 12 bin 500 TL olarak uygulanacağı belirtiliyor. En düşük ücretli oda fiyatı bireysel satışlar için geçerli olup, bir odada en fazla iki kişi seyahat edebilecek. Ayrıca, 0-6 yaş arasındaki en fazla 2 çocuk ücretsiz olarak seyahat edebilecek.

Doğu Ekspresi Tarihleri

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, bazı seyahat acentelerinin 'Doğu Ekspresi' biletlerini 'Turistik Doğu Ekspresi' olarak pazarladığı konusunda uyarılarda bulundu ve TCDD'nin web sitesinde yetkilendirilmiş seyahat acentelerinin dışındaki bilgilere itibar edilmemesi gerektiğini vurguladı.

Editör: Evrim Tuna Şahin