Kızılcık Şerbeti dizisinin 31. bölümünde dikkat çeken olaylar yaşandı. Ömer, doktoruyla yaptığı görüşmede ölümcül bir hastalığı olduğunu öğrenirken, bu gerçeği Kıvılcım ve sevdiklerinden saklamaya karar verdi ve sağlığının iyi olduğunu söyledi. Kıvılcım, Ömer'den aldığı bu haberle mutlu olurken, Doğa ise boşanma davası için avukat arayışına başladı. Aynı zamanda, Fatih, Ömer'in de desteğiyle Doğa'ya özel bir şoför tahsis eder. Ancak, kızını görmek ve barışmak isteyen Fatih, bir kez daha Doğa'dan ret cevabı alır.

Evliliklerinde fikir ayrılıkları yaşayan Nursema, hat tablolarını satın alan Ertuğrul İslamoğlu ile tanışır. Ertuğrul, yeni evlenecek olan kızı Mihrimah için yeni bir tablo sipariş eder. Nursema, tabloyu yetiştirmeye çalışırken, Mihrimah'ın Nursema'nın ilk eşi olan İbrahim ile nişanlandığı ortaya çıkar.

Dizi Tarihinin En Şaşırtıcı Avukat Sürprizi! (2)

Bölümde, izleyenleri şoke eden bir sürpriz daha vardır: Ertuğrul'un aynı zamanda Abdullah ile iş ortaklığı olduğu ortaya çıkar. Pembe ve Alev arasındaki büyük bir merakla beklenen yüzleşme de sonunda gerçekleşir. Pembe, Alev'e Abdullah'tan uzak durmasını söyler ve tüm nefretini kusar. Ancak, Abdullah'a koşan Alev, duyduğu itiraflarla bir kez daha sarsılır.

Nefeslerin tutulduğu bölümün final sahnesinde, Kıvılcım ve Doğa'nın boşanma avukatıyla yaptığı görüşme ekrana gelir. Ancak, avukatın aslında Fatih'in adamı olduğu ortaya çıkar. Fatih, eve yerleştirdiği şoförle avukata ulaşmayı başarır ve bu oyun, ekran başındakileri hayrete düşürür.