Bucak ilçesinde Diyetisyen Hasan Şen, yeni açtığı ofiste hizmet vermeye başladı.

23 Eylül 2022 Cuma günü yapılan açılış etkinliğine Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe, Bucak Belediye Meclis Üyeleri Yakup Gülcü ve Recep Mutlucan, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, Bucak Mermerciler Derneği Başkanı Hasan Kurt, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönme ve yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Bucak İlçe Başkanı İsmail Mutlucan başta olmak üzere davetliler ve misafirler katıldı.

Dua edilmesinin ardından kurdela kesimi yapılmasının ardından tüm konuklar, Diyetisyen Hasan Şen’e yeni işyerinin hayırlı olmasını diledi.

Lefke Üniversitesi mezunu olduğunu belirten Diyetisyen Hasan Şen, “Toplumumuzda obizite her geçen gün artıyor. Bende ilçemizde tüm vatandaşlarımıza hizmet vermek amacıyla bu işletmemizi açtık. Tabi ki bir çok diyetisyen arkadaşımız var ama biz farklı olanaklar sunarak vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışacağız. Bireylere özel uygulayacağımız diyetler, ve yine ofisimizde bulunan cihazlar ile birlikte hem kilo almak isteyen hem kilo vermek isteyenlere yardımcı olacağız. Asıl önemli olan sağlıklı bir şekilde bir yaşam kalitesini yakalamak. Bizde danışanlarımıza bunu sağlamaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

DİYETİSYEN HASAN ŞEN
Adres: Süleyman Demirel Bulvarı Üçgen Kavşak Defacto üzeri BUCAK