Oyuncu, Tatlı Küçük Yalancılar dizisi ile 2015 yılında kariyerine başladı ve çeşitli dizilerde önemli roller oynadı. Özellikle 2019 ve 2020 yıllarında Zalim İstanbul dizisindeki Cenk Karaçay karakteri ile büyük bir başarı elde etti. Ancak son yıllarda yer aldığı diziler kısa süreli olduğu için talihsizlikler yaşadı.

Dilek Taşı dizisi ile televizyon ekranına güçlü bir dönüş yaptı. Dizi, Salih Bademci ve Hazal Subaşı ile birlikte Kanal D'nin yeni sezonunda iyi bir reyting yakaladı. Ozan Dolunay, projenin heyecan verici olduğunu ve ekibin özveriyle çalıştığını belirtti.
Dolunay dizi hakkında, "Ben de çok güzel yorumlar alıyorum. Dönem işlerinin genelde masalsı bir havası oluyor. Yaşamış olanlarda geçmişe dair bir özlem, daha genç kuşakta da o döneme dair bir merak var. Dolayısıyla etkileyici oluyor dönem işleri. Bence bu bir avantaj. Ben bu beklentiyi karşılayacağımızı düşünüyorum." dedi.

Dilek Taşı dizisi duygusal bir baba kız hikayesini anlatırken, o dönemde yaşayan insanların hikayelerine de odaklanacak. Dizi, sıcak, soğuk, eğlenceli ve hüzünlü bir hikaye olarak tanımlandı ve izleyicilerin duygusal bir deneyim yaşaması bekleniyor.

Editör: Evrim Tuna Şahin