Dizinin önceki bölümlerinde, kızı Cemre'yi geri almak için yaşadığı zorluklara ve acılara göğüs geren Mustafa Yılmaz, sonunda kızına kavuşmuş ve firar etmişti. İkinci bölümün final sahneleri izleyicileri duygusal anlar yaşatmıştı.

Şimdi Mustafa Yılmaz'ın hayatı yeni bir döneme giriyor. Rona köşküne gizlice yerleşti, ve burada neler yaşayacağı ve ne kadar süreyle saklanabileceği merak konusu.

Mustafa, fabrikayı basarak hesap soracak mı? Sinan, Mustafa'nın Rona köşkünde saklandığını öğrenirse babaannesine mi haber verecek? Macide'nin Rüçhan hakkındaki planı ne? Tüm bu soruların yanıtları yeni bölümde izleyicilerle buluşacak.

Ayrıca, Dilek Taşı'nın üçüncü bölümünde Macide'nin eşi ve Rona ailesinin babası olan Harun Rona da ilk kez ekranlarda görünecek. Harun Rona karakterine ünlü oyuncu Ahmet Mark Somers hayat verecek. Harun'un Cemre'ye olan yaklaşımı ve söylediği "Cemre bundan sonra benim himayemde!" sözü hikayenin gidişatına dair merakı daha da artırıyor.

Dizinin yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül üstlenirken, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez bulunuyor. Senaryoyu ise Can Sinan yazıyor. Dizinin başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay gibi yetenekli oyuncular yer alıyor. Ayrıca, Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi birbirinden başarılı isimler de dizinin kadrosunda bulunuyor.

Dilek Taşı, yeni bölümüyle 21 Eylül Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D'de izleyiciyle buluşacak.

Editör: Evrim Tuna Şahin