Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde çöken binanın enkazından sevindiren bir haber daha geldi. Depremin 43'ncü saatinde enkaz altındaki Mehmet Tekeş ve 4 yaşındaki oğlu Miran Tekeş sağ olarak kurtarıldı.

4 YAŞINDAKİ BEYZA 42'NCİ SAATTE HAYATA TUTUNDU

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremin ardından bölgede çok sayıda bina hasar gördü ve yıkıldı. Ekipler depremin hemen ardından kurtarma çalışmalarına başladı. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri depremin 42. saatinde Beyza isimli 4 yaşlarındaki kız çocuğunu enkazdan sağ olarak çıkardı.
 

ANNE VE 3 ÇOCUĞU 40 SAAT SONRA ENKAZ ALTINDAN KURTARILDI

İstanbul’dan akrabalarına misafirliğe gelen anne Zeynep ve çocukları Celal (6), Elif (4), Ecrin (2) Yılmaz ve anneanneleri enkaz altında kaldı. 40 saatin ardından beş aile üyesi de AFAD ekipleri tarafından sağ olarak kurtarıldı.

'ALLAH BİN KERE RAZI OLSUN, EŞİM VE ÇOCUKLARIMDI'

Duygularını anlatan baba Ahmet Yılmaz, “Allah bin kere razı olsun, eşim ve çocuklarımdı. Rabbim bu duyguyu herkese yaşatsın. İstanbul’dan geldim. Biz kazmaya başladık, sonra termal kamera geldi. Bizi gören ekipler 'Biz kurtaracağız' dediler. Uzun uğraş sonucu ailemize sağ salim ulaştık” dedi.