"Doğu Anadolu Fayı uyanmak üzere" ifadelerini kullanan Görür, özellikle Tunceli'ye dikkat çekerek, "Bağırıyorum Tunceli’ye dikkat edin diye" ifadesini kullandı. İstanbul'un riskli ilçelerini Avcılar, Bakırköy, Pendik ve Tuzla olarak belirten Görür, ayrıca Adıyaman ile Hakkâri arasındaki tüm yerleşim alanlarına da dikkatli olunması gerektiğini vurguladı.

TV100’de Candaş Tolga Işık'ın "Az Önce Konuştum" programına katılan Prof. Dr. Naci Görür, olası İstanbul depreminin etkileri konusunda riskli ilçelere dikkat çekti. Görür, riskli ilçelerin Avcılar, Bakırköy, Pendik ve Tuzla olduğunu belirtti. Ayrıca, "Bağırıyorum Tunceli’ye dikkat edin diye" ifadelerini kullanarak Adıyaman ile Hakkâri arasındaki tüm yerleşim alanları için de dikkatli olunması gerektiğini vurguladı. Görür, İstanbul'un dört ilçesini özellikle riskli olarak belirtirken, bölgesel deprem potansiyeline dair bilimsel verilere dayanarak uyarılarda bulundu.

Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: İki partiden adaylık teklifi aldım Prof. Dr. Naci Görür açıkladı: İki partiden adaylık teklifi aldım

Kaynak: Evrim Tuna Şahin