x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Künye İletişim

Paylaş

Otobüsten Dökülen Yakıt Sürücülere Zor Anlar Yaşattı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde arıza yapan büyükşehir belediyesine ait şehir içi halk otobüsünden dökülen yakıt sürücülere zor anlar yaşattı.

Alev Aranç Alev Aranç EDİTÖR Giriş: 08.09.2025 - 10:00 Güncelleme: 08.09.2025 - 10:00
Otobüsten Dökülen Yakıt Sürücülere Zor Anlar Yaşattı

Edinilen bilgiye göre; Denizli’nin Merkezefendi ilçesi 29 Ekim Bulvarında seyir halinde olan büyükşehir belediyesine ait şehir içi halk otobüsü arızalandı. Diğer sürücülerin ikazı üzerine otobüsten yakıt döküldüğünü fark eden sürücü, aracını güvenli bir yere çekerek yolcuları indirdi. Yolcular başka bir araç ile yollarına devam ederken, arızalı otobüsten litrelere mazot caddeye aktı.

 

 

 

Kentin işlen noktalarından 29 Ekim Bulvarında yola dökülen yakıt, başta motosiklet olmak üzere diğer sürücülere zor anlar yaşattı. Her hangi bir kazanın yaşanmaması için metrelerce uzağa kadar giden yakıt birikintisinin etrafına uyarı işaretleri yerleştirildi. Arızalı otobüs tamir edilirken, yola dökülen yakıt ise itfaiye ekipleri tarafından temizlendi.

 

 

 

Öte yandan, Gökpınar – Çakmak hattında sefer yapan 140 numaralı hal otobüsü de Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde arızalandı. Yolcuları tahliye edilen otobüs, tamir edilinceye kadar kentin merkezinde bulunan bulvarda zaman zaman yoğunluk yaşandı.

Kaynak: İHA

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !