Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, başkanlığında toplanacak olan Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı Beştepe’de toplanılarak İsrail’in Gazze’deki katliamın ile ilgili atılacak adımların görüşüleceği bilgisi verildi...

Türkiye’nin yürüttüğü diplomasi trafiği 31 Ekim’deki son kabine toplantısı dahilinde Kazakistan Özbekistan ve Suudi Arabistan ve Almanya ziyaretiyle birlikte bu ziyaretin İsrail’in uyguladığı vahşeti dünya gündemine taşırken, toplantıda yer alacak gündem konular ile ilgili detaylar haberimizin devamında sizlerle birlikte...

En önemli gündem maddesi oldu!

İsrail’in Gazze’deki katliamı ile ilgili Türkiye’nin yürüttüğü diplomasi trafiği 31 Ekim’deki son kabine toplantısı dahilinde Kazakistan Özbekistan ve Suudi Arabistan ve Almanya ziyaretiyle birlikte söz konusu ziyaretler Gazeli vatandaşlara yönelik uygulanan vahşeti dünya gözler önüne sererek, dünya çapında en önemli gündem maddesi oldu.

İsrail’in Gazze’ye uyguladığı vahşet göz önünde bulundurularak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında, “Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı” Beştepe’de toplanılarak İsrail’in Gazze’deki katliamın ile ilgili atılacak adımların görüşüleceği bilgisi yetkili merciler tarafından verildi.

Kabine toplantısında neler görüşülecek?

Cumhurbaşkanlığı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yürütülecek olan kabine toplantısında yer alacak görüşmeler ile ilgili konu başlıkları şu şekilde:

Kabine toplantısında, Gazze’ye insani yardımların ulaştırılması ile ilgili görüşmeler yapılacağı bilgisi verildi.

İsrail’in Gazze’deki katliamı dünya gündeminde büyük yer kaplarken, Türkiye olarak şu ana dek bölgeye 10 uçak 1 gemi dolusu insani yardım ve tıbbi malzeme yardımı gönderildiği bilgisi yetkililer tarafından açıklanırken, Gazze’li, vatandaşlara yardımcı olmak adına Gazze’deki kanser hastaları tedavi için mısır üzerinden Türkiye’ye getirildiği bilgisi verildi.

Cumhurbaşkanlığı kabinesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığıyla toplanarak İsrail’in Gazze’deki katliamına karşı atılacak adımları görüşeceği toplantıda ayrıca ekonomideki gelişmeler ile birlikte terörle mücadele de gündem konusu arasında yer alacağı dair açıklama yapıldı.

İsrail’in uyguladığı vahşet dünya gündemini etkisi altına alırken, Gazze’ye, gerekli tüm yardımların yapılacağı konusunda açıklamalar geldi.

Beştepe’de gerçekleşecek olan kalbine toplantısı ile ilgili atılacak adımlar ve gerekli tüm süreç, toplantı sonrasında kamuoyuna duyurulması bekleniyor.