CHP Bucak İlçe Başkanı Av. Ahmet Sedat Oktay, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak Bucak Belediyesi Başkan Yardımcısı Oğuzhan Erdoğan'ı hedef aldı. Başkan Oktay, ''Bayramlık Ağzımı Açayım'' diyerek yazdığı metinde Erdoğan'ın göreve geldiği günden beri ''Bucak'ta daha önce hiç olmayan bir polemik ortamı var.Bunun sebebi de siyasi iklim değil sensin' ifadelerini kullandı.

İŞTE CHP İLÇE BAŞKANI OKTAY'IN AÇIKLAMASI
''Partimiz ve Gençlerimiz adına "Her Eve Bir Kitap" projesinin hazırlığı ve 18 Kasım 2021'de Bucak'ta yapılacak programın önemli detayları nedeniyle bir hususta cevap vermekte geç kaldım. Trabzon Eşrafından Dr.Oğuzhan Erdoğan adlı şahsa ait ya da şahsına ait olduğunu sandığı "Bucak Belediyesi" rumuzlu Sosyal Medya hesaplarından yapılan "Edeb Yahu" başlıklı Şahsımı hedef alan açıklamaya ancak Bayramlık Ağızla Cevap Vermeye zaman ve fırsatım oldu. Öncelikle "Edep Yahu?" Başlıklı açıklamasıyla "Ahlak Abidesi, Jestlerin ve Nezaketin Adamı,Her sözünde dilinden bal damlayan, farklılıkları zenginlik olarak gören, Küsleri Barıştıran,Söyleyecek bir sözü varsa Mertçe birilerinin adının ya da Makamının arkasına saklanmadan Söyleyen, Bucak Üzerine Güneş Gibi Doğan , Altın gibi Eniştemiz Bucak Belediye Başkan Yardımcımız Trabzon Eşrafından Dr. Oğuzhan Erdoğan'ın temiz ve sahih üslubunu kirlettiğim için çok derin bir mahcubiyet hissettiğimi belirtmek isterim.(!)

Gerek Muhalefete gerek Belediyeden Şikayeti olan vatandaşlara Bucak Belediyesi Rumuzlu hesabından "İstemezükçü, Alçakça, Çocukça, Edepsiz, Fake Hesap, Terbiyesiz, Hadsiz, Algıcı vb." Onlarca edep dolu(!) İthamla mukabelede bulunan Bu güzel insanı neden ve nasıl bu kadar kolay çileden çıkarıyoruz anlayabilmiş değilim. Bucak Belediyesi rumuzlu sosyal medya hesabından bana hitaben "Borcunu öde de öyle konuş" dediği için ne yalan söyleyeyim başta bir duraksadım.

Dekontları hazırlayayım, güzelce borçlarımı öğreneyim dedim. Denizbank Hesabından Su Faturalarımın Otomatik Ödemede olduğunu ve ödenmediğini/hala kirada oturduğumu Bucak Kamuoyu gibi ben de Kişisel Verilerimi Korumakla Yükümlü bir Kurumun fiilen en başındaki şahıstan, Trabzon Eşrafından Dr.Oğuzhan Erdoğan'ın basın açıklamasından öğrendim. Şu an Kartlı sistemle su alan bir ev sahibiyim ama buna da şükür. "Kiracıyken ev sahibine su borcu takıp gitmişsin" şeklinde bir açıklama yapsa gerçekten rencide olurdum. Gerçi O kadar ileri gitseydi "8 aydır faturanı ödememişsin" dediği evde hangi aylarda ben oturmuşum, hangi aylarda yeni kiracı oturmuş bir de onun hesabını yapmasını isteyecektim.

Akıllı bir Eniştemiz var vesselam. Nerde duracağını bildiğini sanıyor. Neyse Ulu Kişilik,Trabzon Eşrafından Kıymetli Eniştemiz Dr. Oğuzhan Erdoğan şunu iyi bil isterim "Edeb Yahu" demen için Önce kendine bir edep takınman lazım. Sen Siyasetçi değilsin. Bunun yanında "Memurum,Sorumsuzum" deyip köyün delisi gibi istediğine dil çıkarıp oradan uzaklaşamazsın da. Ben yanlış bir ifade mi kullandım?Yanlış bir yaklaşım mı sergiledim?Eksik bilgiyle mi hareket ettim? Bel altı ya da çok çok ayıp bir vurgu ve tavırla mı hareket ettim? Elbette Özür dilerim.

O erdemden 30 Ağustos 2020'deki Zafer Bayramı töreninde Kaymakam ve Başsavcı başta olmak üzere hazirunu alanda bekleten ve özür dilemekten imtina eden birileri gibi yoksun değilim. Bir hata yaptığımda özür dilemekten geri durursam Üçpınar Çeşmesinin bir beceriksizlik sonucu yıkıldığını halka açıklamak yerine bu durumu eleştirenlere İstemezükçü yaftası vuranlardan, hatta "biz Üçpınar Çeşmesini zaten yıkacaktık halka duyurmuştuk" diyecek kadar halkın gözünün içine baka baka yalan söyleyenlerden o zaman benim ne farkım kalır? Hadi senin hakkın bu.

Bizdeki karakter de bu diyorsan kendi özelimden çıkarak söyleyeyim. Örneğin Mevkidaşım İYİ Parti İlçe Başkanım Safa Sönmez Belediyeye ilişkin bir konuda sert bir açıklama mı yaptı? Ya da bir vatandaş "benim yolum yapılmadı" ya da "buraya yol yapılsın dedik belediye bizden para istedi" diye doğru ya da yanlış bir talepte mi bulundu? Bucak Belediyesi rumuzlu hesabından Kısa, öz ve edebini takınarak cevap vereceksin. Sen bir kamu görevlisisin. Belediyeye Gelen bir eleştiriye karşılık verme hakkı madem Sana verildi, çok basit bir şey yapacaksın. Asıl sen Sınırını ve haddini bileceksin.Kendi şahsi hesabından bulunamayacağın ithamları Bucak Belediye hesabından yapmayacaksın.

"Tövbe Haşa bir güne bir gün ben bir şey yazmadım.En fazla olduysa Emrullah Ünal Başkan Yazdı, Ben sadece Temize Çektim.Müddei iddiasını ispatla mükelleftir.Biz bu zihniyeti Varna'da Mohaç'ta Preveze'de yendik.İspatlamayan Şerefsizdir" diye yükselecek halin yok. Bu yazıları yazıyorsun, Başkandan bir biçimde onayı alıyorsun. Yapıyorsun bu sporu, helal olsun ama aması var. Ben Şahsen Trabzon Araklı'da Bir Bucaklı'nın Araklılı insanlara kendi şahsi hesabından gev gev ağız yamar gibi "Hadsiz, edepsiz, algıcı, operasyoncu,malum başkan, Terbiyesiz" diyebileceğine inanmıyorum.

Heveslisin, Hırslısın, Belediyecilik noktasında takdir edilecek bir vizyonun var.Ankarada ve Bölgede Yükselen Trabzonlu Bürokratları iyi kullanarak Bucak'a hizmet getireceğine etrafındakileri inandırmışsın.Amenna, Saddakna. Ancak Sen Geldin Geleli Bucak'ta daha önce hiç olmayan bir polemik ortamı var. Bunun sebebi de siyasi iklim değil sensin.

Bundan sonra Bucak sınırlarında bir vatandaşa,bir kurum yöneticisine, bir sivil toplum örgütüne Bucak Belediyesi rumuzlu hesabından seslenirken dönüp dönüp düşünmeni tavsiye ederim.Ben de bu tip şeylerin ısrarla tekrarını KABUL EDEMEM.