CHP Gölhisar İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na Onur Onaran atandı.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan CHP Burdur İl Gençlik Kolları Başkanı Özgür Özmen, “Kadim Kentimiz Gladyatörler şehri Kibyra antik kentimizin bulunduğu Gölhisar İlçemizde gençlerimizin, geleceğimizin umudunu paylaşıyoruz.

İktidara kararlı adımlarla yürüdüğümüz şu günlerde üstlendiğimiz sorumluluğun zorlu şartlarının ve ağırlığının bilincinde, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN devrimlerinin yılmaz savunucusu olarak kararlılıkla çıktığımız yolda  dün olduğu gibi bugün de Cumhuriyet Halk Partisi İktidarına inanan gençlerimiz ile birlikte omuz omuza vererek, tüm ilçelerimizde örgütlenmeyi tamamlayıp, uyum ve dayanışma içerisinde ülkemizi aydınlık günlere kavuşturacağımızdan kuşkunuz olmasın. 

İki buçuk yılı aşkın süredir el ele verip birçok sorunun çözümünde dayanışma örneği göstererek yol aldığımız Gençlik Örgütlerimizle birlikte demokrasi ateşini yakmaya ve bu ateşle yürekleri ısıtmaya, geleceği aydınlatmaya devam edeceğiz.

Hakça ve kardeşçe bölüşeceğimiz bir düzen için çıktığımız bu yolda partimize, şehrimize ve ülkemize büyük katkılar sunacağına yürekten inandığımız Onur ONARAN kardeşimizin Gölhisar İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına atamasını, Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcımız İlyas DİVARCI, Gölhisar İlçe Başkanımız Ünal AKALIN ve yönetimiyle beraber gerçekleştirdik. Gölhisar İlçe Gençlik Kolları Başkanımız Onur ONARAN ve yönetimine yeni görevinde başarılarla dolu bir dönem diliyoruz.”ifadelerini kullandı.