CHP Bucak İlçe teşkilatı saha çalışmalarına devam ediyor. Bucak'a bağlı Kestel Köyünü ziyaret ettiler.
Köy ziyaretlerinde vefat eden vatandaşlarımızın ailelerine başsağlığı dilediler. Köylerde bulunan üyelerle ve vatandaşlarla bir araya geldiler.

CHP Bucak İlçe Başkanlığından ziyaretler kapsamında yapılan açıklama şu şekilde;

" CHP Bucak İlçe Başkanımız Sayın Av. Ahmet Sedat OKTAY, Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Hülya GÜMÜŞ, Kadın Kolları Başkanımız Sayın Tutku AY ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Kestel Köyümüzde ki hemşehrilerimizle bir araya geldik. 
---
CHP Bucak İlçe Başkanımız Sayın Av. Ahmet Sedat OKTAY, Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Hülya GÜMÜŞ, Kadın Kolları Başkanımız Sayın Tutku AY ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Kestel Köyümüzde Parti üyemiz Feridun MUTLU’nun annesi Merhum Ayşe MUTLU’nun yakınlarına ve ailesine taziye ziyaretinde bulunduk.
---
CHP Bucak İlçe Başkanımız Sayın Av. Ahmet Sedat OKTAY, Gençlik Kolları Başkanımız Sayın Hülya GÜMÜŞ, Kadın Kolları Başkanımız Sayın Tutku AY ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Kuşbaba Köyümüzde Üyelerimiz Şükran ve Mehmet Yeşil’i ziyarette bulunduk. Evsahipliği ve güzel sohbetleri için teşekkür ediyoruz." şekline paylaşımda bulundular.