Cumhuriyet Halk Partisi Bucak İlçe Örgütü, Ankara’da TBMM’ne giderek başta Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere bir çok CHP’li vekille bir araya geldi.

CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, CHP Bucak Belediye Meclis Üyesi Recep Mutlucan, CHP Bucak Kadın Kolları Başkanı Meltem Mutlucan, CHP Bucak Gençlik Kolları Başkanı Hülya Gümüş ve Beşiktaş Meclis Üyesi Devrim Alparslan başta olmak üzere CHP Yönetim Kurulu üyeleri de ziyarete katıldı.

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun TBMM’deki Grup konuşmasına da katılan CHP Bucak Heyeti, TBMM’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Başkan Ahmet Sedat Oktay, “20 Mayıs 2022 Tarihinde Bucak İlçemizde yapılan Üye Katılım Töreni'nde Program Akışı nedeniyle Az zamanda büyük işler başaran Bucak İlçe Örgütümüzün Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile Aile Fotoğrafı vermesi mümkün olmamıştı.Bugün bu eksikliği çok güzel bir kareyle tamamladık.Bu karenin oluşmasını sağlayan TBMM İdare Amiri Burdur Milletvekilimiz Sayın Mehmet Göker'e teşekkür ediyorum.” İfadelerini kullandı.