CHP BELEDİYECİLİĞİ İKİNCİ DÖNEMDE DE SINIFTA KALDI, BİRÇOK VAAD BAŞKA BAHARA KALDI!

Çok kıymetli Burdurlu Hemşehrilerimiz. 
Bugün itibariyle CHP’li Burdur Belediye Yönetimi 8. Yılını doldurdu ve ikinci döneminde de Halka verdiği bir çok vaatlerini yine yap(a)madı. 

İlk dönemde de yaklaşık 40 vadinden 36’sını gerçekleştiremeyen CHP’li Burdur Belediyesi 2019 seçimlerinde de “Burdur’a sözümüz var!” Sloganı ile seçim meydanlarında yine bir çok vaadlerde bulundular ama gelinen noktada verilen çoğu söz yine söylemlerde kaldı ve CHP’li Burdur Belediye Başkanının “Bizde Çok Attık Tuttuk” SÖZÜNÜ yine tasdiklemesine hiç şaşırmadık.


ARTIK EVLERE İÇME SUYU ÇIKMAMAKTADIR.

Şehrimiz son dönemlerde çok büyük bir altyapı sorunu yaşamakta ve 21. Yüzyılda artık evlere su çıkmamaktadır ve sürekli mahallelerimizde su kesintisi ve su patlakları yaşanmaktadır. Altyapının yapılmamasının nedeniyle eski boruların patlamaması için su basınçları artırılmamakta ve içme suyu üst katlara çıkamamaktadır. Aynı zaman kanserojen Asbestli borulardan maalesef hala vatandaşlarımıza su içirilmektedir.

ALTYAPI YAPILMADAN ASFALT DÖKÜLMEKTE!!

Maalesef şehrimizi artık iflas noktasına gelen altyapısı yapılmadan sokaklarımıza asfalt dökülüyor ve kısa zaman sonra yollarımız yamalı bohçaya dönüşmektedir. 

UZUN SÜREN MEYDAN PROJESİ KALDIRIM PROJESİ OLDU!!

Belediye seçimlerinde bir çok partinin kapsamlı ve Cumhuriyetimizin 100. Yılına layık Meydan Projeleri oldu ve CHP’li Burdur belediye yönetimininde otoparklı geniş bir proje sözü vardı. Fakat Rantabl olmadığını İddiaa ederek kapalı Otoparklı, trafiksiz bir Meydan projesi yerine sadece mevcut meydanın kaldırımlarını düzelterek büyük bir meydan projesi yapıyoruz algısı ile vatandaşımızı aldatmaya çalışıyorlar ama vatandaşımız sadece kaldırım düzenlemesi yapıldığını görmektedir.

18 UYGULAMASI İLE BÜYÜK BİR HAKSIZLIĞA SEBEP OLUNDU!

Maalesef CHP’li Burdur Belediye Yönetimi Bağlar mahallesinde İmar Kanunun 18. maddesi uygulamasında vatandaşın arazilerinde büyük haksızlara sebep olmuş ve vatandaşlarla karşı karşıya gelmiştir. Vatandaşlarımızın şikayetleri sonucu İçişleri bakanlığınca geniş kapsamlı müfettiş incelemeleri yapılmış ve Burdur Belediyesi Encümeninin yargılanması için soruşturma izni vermiştir. Danıştay 1. Daire kurulu İçişleri Bakanlığının soruşturma izni (Yargılanma izni) kararına CHP’li Burdur belediye yönetiminin itirazı üzerine değerlendirme aşamasındadır.

ŞEHİR OTOPARKLARINI YAPMAYARAK İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN ÖNÜNÜ TIKANMAKTADIR!!! 

CHP’li Burdur Belediye yönetimi ikinci döneminde şehirlerde otopark sorununun çözülmesini isteyen yönetmeliklerin getirdiği bağlayıcı hükümlere rağmen şehrimizde otopark ihtiyacı elzem olduğu halde ve 2019 seçim vaatlerinde birçok otopark yapımı olduğu halde hiçbir otopark yapımına başlanmamıştır.

SOKAK HAYVALARINA ÇÖZÜM YOK!!

Şehrimizin bir çok mahallesinde büyük bir problem haline gelen sokak hayvanları konusunda büyük, kapsamlı ve özverili bir çalışma CHP’li Burdur Belediye Yönetimi tarafından maalesef yapılmamış, bir çok insanımız ve çocuklarımız mağdur olmuş ve olmaya devam etmektedir. Belediyeye ait Hayvan barınağı tamamen toplama kampına dönüşmüş ve barınak yönetilemez hale gelmiştir. Vatandaşlarımız sokak hayvanlarının bir an önce kısırlaştırılması ve hayvanlara zarar verilmeden rehabilite edilmesini istemektedir.

BELEDİYE BÜTÇESİ YATIRIM YERİNE KİŞİSEL SİYASİ TANITIMA DÖNÜŞTÜ!! 

CHP’li Burdur Belediye Yönetimi maalesef Belediye bütçesini yatırım ağırlıklı bir bütçe yerine Belediye Başkanının Siyasi Tanıtım harcamaları ağırlıklı bütçe kullanımına uzun zamandır dönüşmüş ve maalesef icraat yerine hep SÜSLÜ LAFLAR İLE REKLAMLAR yapılmaktadır.

BİR ÇOK VAAD BAŞKA BAHARA KALDI!

Hafızalarımızı tazeleyelim;

Hiçbir adım atılmayan Projeler;
▪️Meydan Otopark Projesi ile Sergi ve Sanat Merkezi
▪️Barış Parkı Meydan Düzenlemesi
▪️Belediye Hizmet Binası
▪️Mahalle Kreşleri
▪️TOKi Pazarı Kompleksi
▪️Katlı Otoparklar
▪️Otogar Yanı ALIŞVERİŞ MERKEZİ
▪️MAKÜ-Şehir RAYLI Sistem
▪️Pazar Yeri Yaşam Kompleksi
▪️Yaşlı Bakım Evi
▪️Çocuk Parklarına Güvenlik Kamerası
▪️Kapalı Spor Salonu
▪️Macera ve Adrenalin Parkı
▪️Ateşli Sanatlar Çarşısı Düzenlemesi
▪️Hobi Bahçeleri
▪️Motor Sporları ve Model Araç Pisti
▪️Sokak Hayvanları Rehabilitasyon Merkezi
▪️Revizyon İmar Planı
Ve benzeri daha bir çok vaadlerin hepsi sözde kaldı ve Martın Sonu bir türlü Bahar olamadı!!!

DERMAN BELEDİYECİLİĞİ YERİNE TALAN BELEDİYECİLİĞİ!!

Kısacası CHP’li Burdur Belediye Yönetimi 2019 yerel seçimlerinde DERMAN BELEDİYECİLİĞİ demiş fakat hiçbir vaadini yerine getirmemiş ve Vatandaşımızın Dermanını çıkaran Belediyecilik anlayışını benimseyerek şehrimizi TALAN eden ve belediyecilik anlamında bölgemizin en geri kalan şehrine sebep olmuştur. Bu zihniyetten Güzel Burdurumuzu kurtararak icraat ve yatırım siyasetiyle Burdurumuzu bölgenin parlayan yıldızlarından birisi yapmak için AK Belediyecilik adına çalışmalarımız ve mevcut belediye yönetimini takibimiz devam etmektedir.

Burdur kamuoyuna saygıyla bildiririz.

AK Parti Burdur İl Başkanlığı