37 yaşındaki Necla Karahalil ile birlikte olduğu iddia edilen Cem Yılmaz'ın, aşk hayatındaki bu yeni gelişme, magazin programlarının ana gündemi haline geldi. Ünlü komedyenin geçmişte yaşadığı ilişkilerle sıkça adından söz ettirdiği bilinirken, şimdi de Necla Karahalil ile aralarındaki 13 yaşlık yaş farkı merak konusu.

Pilates eğitmeni olan Karahalil'in genç ve dinamik enerjisiyle dikkat çektiği belirtilirken, Magazin dünyasının ünlü isimlerinden Müge Dağıştanlı, Necla Karahalil için "Yaşını göstermiyor" yorumunda bulundu. Üstelik, Karahalil'in Mimar Sinan Üniversitesi'nden mezun olması ve mezeleriyle, salatalarıyla damaklara unutulmaz tatlar bırakması da dikkat çekiyor.

Cem Yılmaz'ın sosyal medya üzerinden tanıştığı iddia edilen Karahalil ile yaşadığı aşk, son paylaşımlarıyla da belgelendi. Ünlü komedyenin, "Şubat gibi şubat güneşim doğdu, ağzım tatlandı, yüreğim havalandı, ruhum okşandı. Sevgiyle nicelerine, oley" notuyla paylaştığı fotoğrafın altına yolladığı kalp emojisi, aşkın izlerini net bir şekilde ortaya koydu.

Kaynak: HABER MERKEZİ