Çubukiçi Deresi Peyzaj Projesi halkın hizmetine açıldı. Açılışa Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Ak Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Ağlasun ilçesi Belediye Başkanı Ali Ulusoy, Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi, Ak Parti Bucak ilçe Başkanı Mustafa Oğuz resmi kurumların bazı daire amir ve müdürleri katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Halkın daha rahat ortamlarda yaşayabilmesini sağlamak, gençlerin ve çocukların daha güzel bir ortamda büyümesi için çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Ünal “Dereboyu Rekreasyon projemiz inşallah Bucak'ımıza hayırlı olur. 2019 yılı seçimlerinden önce vermiş olduğumuz seçim vaatlerimizi birer birer hayata geçiriyoruz. Halkımız için çalışmaya hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Bucak Belediyesinin rekreasyon projesinde konuşan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Ak Parti İl Başkanı Volkan Mengi ve Burdur Ak Parti milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur yaptıkları konuşmalarda, Bucak belediyesinin bu projesinin Bucak için hayırlı olmasını dileyerek, halkın sevip beğeneceği bir yer oluşturulduğu için mutluluk duyduklarını söylediler.

Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu ise yaptığı konuşmada, Bucak'ta çok kullanışlı bir alan oluşturan Bucak Belediyesine teşekkür ederim. Yerel yönetimlerin mimar çalışmaları yaptığı bu dönemde Bucak Belediyesi de bu süreçte imarlaşma süreci içerisinde vatandaşların nefes alabileceği bir yer oluşturması çok önemli. Rekreasyon projesi Bucak'a hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.