“ÇAYCI HÜSEYİN” HAYRANLARI İLE BULUŞTU

“Çocuklar Duymasın” dizisinin sevilen ismi, ünlü komedyen Çaycı Hüseyin (Alparslan Özmol), Bucak’a geldi. Belpaş Lukoil İstasyonunda, dün ve bugün hayranları ile buluşan Çaycı Hüseyin, yarın da Belpaş Moil istasyonunda Bucaklı hemşerilerimiz ile biraraya geliyor.  

“Çocuklar Duymasın” dizisinde canlandırdığı “Çaycı Hüseyin” rolüyle ünlenen ve ülke genelinde oldukça sevilen Alparslan Özmol, Kaya Motorlu Araçlar A.Ş. şirketinin 444 marka LPG yakıt katkısı tanıtımı için Bucak Belediyesi Akaryakıt Hizmetleri Aş (BELPAŞ)’nın petrol istasyonları olan Lukoil ve Moil’de sevenleri ile buluşuyor.
50 günlük organize edilen LPG yakıt katkısı tanıtımı turu kapsamında Bucak’a gelen “Çaycı Hüseyin” etkinliğinde Ücretsiz Gaz Analizi ve Gaz Ayarı hizmeti sağlanıyor.
Dün saat 11.00’de Bucak Lukoil istasyonunda düzenlenen etkinliğe Bucak Belediye Başkan Vekili Ayşegül Altınsoy, Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Çiçek, Belediye Meclis Üyeleri ve firma yetkilileri katıldı.

Etkinlikle ilgili Özmol, tüm Bucak halkını etkinlik boyunca istasyona beklediklerini belirtti. Sevenleri ile fotoğraf çektiren Özmol, “Çaylaaarrr” repliğini kullanmayı da ihmal etmedi.
Belediye Başkan Vekili Ayşegül Altınsoy da “Çaycı Hüseyin” Alparslan Özmol’u Bucak’ta ağırlamaktan onur duyduklarını belirterek ücretsiz gaz ayarı ve gaz analizi için tüm Bucak halkını Lukoil ve Mobil istasyonlarına beklediklerini söyledi.