Burdur’un Bucak ilçesine bağlı Çamlık Köyü’nde turfanda meyve-sebzelerin hasatı ve yurt dışına ihraç edilen karanfillerin toplanmaya başlanması dolayısıyla Muhtar Yakup Özdemir ve vatandaşlar tarafından etkinlik gerçekleştirildi.

Çamlık Köyü Sahil Mahallesi Soğucaksu mevkiindeki etkinliğe Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Belediye Başkan vekili Hüseyin Göktur, CHP İl Genel Meclis Üyeleri Muzaffer Özdemir ve Özgür Özmen, Önceki Dönem Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Portsan Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Hayırsever İş İnsanı Mehmet Cadıl, Ziraat Bankası Bucak Şube Müdürü Muhammet Birinkulu, Müşteri İlişkileri Yetkilileri Halil Solmaz ve Süleyman Dalgar ile siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri ve davetliler katıldı.

Bucak Kaymakamı Bayram Gale beraberindekilerle birlikte, meyve ve karanfil seralarında incelemelerde bulundu. Kaymakam Bayram Gale meyve ve karanfil üretimi hakkında bilgi aldı.

Çamlık Köyü’nde çiçek sektörüne yöneldiklerini aktaran Muhtar Yakup Özdemir de, 2. bir gölet isteğini de dile getirdi. Muhtar Yakup Özdemir’in öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte yer alan sipsi dinletisi de katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

Editör: Ömer Özdoğan