Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)  Burdur Kadın Girişimciler İcra Kurulu tarafından organize edilen “Boost With Facebook Eğitimi” Burdur Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi. Eğitimde; kendini sosyal medyada geliştirmek ve işini sosyal medyada büyütmek isteyenler için kullanılacak metotlar gösterildi.

BUTSO Konferans Salonu’nda düzenlenen eğitimin sunumunu gerçekleştiren Marka Tasarımcısı ve Danışmanı (Facebook mentor) Özgür Ahmet Köse, “Facebook ve Instagram ile Online İş Portföyü Oluşturma, Instagram Kullanarak Yeni Müşteriler Bulma ve Hikayeni Anlat, Facebook ve Instagram Reklamlarını Kullanarak Satışınızı Nasıl Artırırsınız?, Facebook-Instagram ile Yaratıcı Stüdyo Atölyesi ve Başarı Hikayeleri” konularında sunum yaptı.  Eğitime Ticaret İl Müdürü Aylin Sacide Çağlar da katıldı.

Atölye eğitimi şeklinde gerçekleşen toplantıda İnstagram ve Facebook’tan 7/24 alışveriş yapılabileceği belirtildi. Eğitimde; ürününü yayınlayan kişilere dünyanın öbür ucundan bile sipariş gelebileceği ve bu ticaretin yılın her günü her saatte olabileceği bilgisiyle birlikte “bu iki sosyal ağda nasıl reklam oluşturulur”, “takipçi sayısının, takipçilerin geri dönüşlerinin satışlara ve ihracata etkisi nedir” ve “kişiler kendi ürünlerini nasıl marka hale getirir” hakkında detaylar verildi.  

Katılımcılar için faydalı bir eğitim gerçekleştiğini söyleyen TOBB Burdur Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Sevim Zorlu, bu vesileyle internet üzerinden ticaret yapmak için katılımcıların hem teorik hem de pratik olarak bilgilendirildiğini de vurguladı