BUTSO AKREDİTASYONDA SINIF ATLADI

Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “TOBB Akreditasyon Belge Denetim Tetkikimiz (Akreditasyon Belgesi Yenileme Denetimi) sonucunda C kategorisinden B kategorisine yükseldik. Üst limiti 60 puan olan denetimden 51,05 puan alma başarısını gösterdik. Üyelerimize Avrupa standardında hizmet vermeyi sürdüreceğiz” dedi.


Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, TOBB organizasyonuyla bağımsız özel denetçilerle gerçekleştirilen Akreditasyon Denetimindeki başarısıyla sınıf atladı. Söz konusu başarı hakkında müjdeyi veren Başkan Yusuf Keyik: “Hizmetlerimizdeki kaliteyi her geçen gün daha da yukarılara çekiyoruz. Odamız 2012 yılında akredite odalar arasındaki yerini aldı. O günden bugüne kadar Akreditasyon Sistemini içtenlikle sahiplenmeyi sürdürüyoruz. İki yıl önce gerçekleştirilen denetim sonucu belgemizi TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu takdim etmişti.  Özel denetçinin yaptığı ve geçen yıl gerçekleştirilen denetimde ise bir önceki başarımızı daha yükseğe çıkarıp, C Kategorisinden B Kategorisine sınıf atladık” diye konuştu.

KALİTENİN VE HİZMET ANLAYIŞININ BELGESİDİR

Başkan Yusuf Keyik: “Üyelerimize en iyi hizmeti verme noktasında Akreditasyon Sertifikası bir kriter olduğu için büyük önem taşımaktadır. Bu, kalitenin ve hizmet anlayışının bir belgesidir. Üyelerimize yakışır anlamda beş yıldızlı hizmet vermeye, Avrupa standardında hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Avrupa’da bir oda üyelerine, iş dünyasına hangi hizmeti sunuyorsa biz de Burdur’da o hizmetin aynısını sunuyoruz. Hizmet kalitemizi ve potansiyelimizi daha yükseğe taşıdığımız için kıvanç duyuyoruz. Artık daha kolektif, daha güçlü, daha efektif, daha üretken, daha fazla sorumluluk sahibi ve kesintisiz olarak üyelerimize ve Burdur ekonomisine hizmet edeceğiz. Bu başarımızdan dolayı gurur duyuyor, Akreditasyon Belgesinde sınıf atlamamızda emeği geçenlere ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

2012 YILINDAN BERİ AKREDİTE ODAYIZ

Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik, 10 yıldır akredite Oda olarak hizmet verdiklerini hatırlatarak; “TOBB’un himayesinde 2012 yılının 7. Dönemindeki 5. Akredite Oda olma başarısını gösterdik. Türkiye’de o dönemde 365 Oda/Borsa arasında Akreditasyon Sertifikasını hak eden öncü Odalardanız, ilk odalardanız. Üyelerimize ve Burdur ekonomisine hizmet anlayışımızı aynı kararlılıkla devam ettiriyoruz” şeklinde konuştu.

BURDUR EKONOMİSİNE HİZMET

Başkan Yusuf Keyik, akreditasyon belgesi yokmuş gibi Burdur ekonomisine hizmet ettiklerini vurgulayarak; “Yönetim Kurulumuzla ve Odamız personeliyle yaptığım toplantılarda akreditasyon belgemiz yokmuş gibi çalışmayı, beş yıldızlı kalitede hizmetlerimizi sürdürmeyi amaçladığımı iletmiştim. Sorumluluğumuzun bilincinde üyelerimize ve Burdur ekonomisine hizmet etmeyi sürdürüyoruz” diye konuştu.

B KATEGORİSİNE YÜKSELDİK

Başkan Yusuf Keyik yaptığı açıklamanın son bölümünde: “Odamızın Genel Sekreterlik, Kalite ve Akreditasyon Birimi, Özel Kalem Birimi, Ticaret Sicil Birimi, Oda Sicil Birimi, Muhasebe Birimi, Sanayi ve Ticaret Birimi, Dış Ticaret birimi, Bilgi İşlem Birimi, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi ve K Yetki Belgeleri ve İş Makineleri Biriminin Ankara’dan görevlendirilen bağımsızsız deneticiler tarafından denetimleri sonucunda C kategorisinden B kategorisine yükselmekten gurur duyuyorum. Bizim için önemli olan istikrardır ve istikrarımıza ivme katarak, üyelerimize en üst seviyede hizmet vermeyi sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.