Burdur Ticaret ve Sanayi Odası (BUTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik ve BUTSO Meclis Başkanı Ömer Çeliker, Ankara- TOBB İkiz Kulelerde düzenlenen “2022 Akreditasyon Sertifika Töreni” programına katıldılar.

Programda, Başkan Yusuf Keyik ve Başkan Ömer Çeliker Ticaret Bakan Yardımcısı Sezai Uçarmak ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan BUTSO’nun Yenilenen Akreditasyon belgesini aldılar. 

Belge töreni sonrasında değerlendirmede bulunan Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Keyik: “Üyelerimize sunduğumuz hizmet kalitemizi akreditasyon sertifikasıyla bir kez daha tescilledik. Belgemiz tüm üyelerimize, Odamıza ve ilimiz ekonomisine hayırlı olsun. Üyelerimize hizmet noktasında sınıf atlayarak akreditasyonda bu yıl bağımsız deneticiler (Türk Loydu) tarafından yapılan denetimle C kategorisinden B kategorisine yükseldik. Tüm üyelerimize en iyi hizmeti verme noktasında Akreditasyon Sertifikası bir kriter olduğu için büyük önem taşımaktadır. Bu, kalitenin ve hizmet anlayışının bir belgesidir. Üyelerimize yakışır anlamda beş yıldızlı hizmet vermeye, Avrupa standardında hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Hizmet kalitemizi ve potansiyelimizi daha yükseğe taşıdığımız için kıvanç duyuyoruz. Artık daha kolektif, daha güçlü, daha efektif, daha üretken, daha fazla sorumluluk sahibi ve kesintisiz olarak üyelerimize ve Burdur ekonomisine hizmet ediyoruz. Bu başarımızdan dolayı gurur duyuyoruz. Akreditasyon Belgesinde sınıf atlamamızda emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni akreditasyon belgemiz Odamıza ve tüm üyelerimize hayırlı olsun. Bu gurur hepimizin.” dedi.