İhbar sonrasında şüpheli bir olay meydana gelirken, sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrolde 3 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay, Osmangazi ilçesi Hamitler Mahallesi'nde gerçekleşti. İddialara göre, karısından ayrıldığı için bunalıma giren 30 yaşındaki A.Y., ailesinin yaşadığı eve geldi. Evde babası Seyithan Y. ile yaşanan tartışma sırasında, A.Y. kavgaya tutuştu. Ev halkıyla çıkan kavgada şüpheli, evde bulunan tüfekle önce babasını, ardından 55 yaşındaki annesini ve kendisini engellemeye çalışan 25 yaşındaki kardeşini, 7 yaşındaki oğlunun yanında vurdu.

Olayın bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Şüpheli, olay yerinden kaçarken polis tarafından suç aletiyle yakalandı ve emniyete götürüldü. Sağlık ekipleri ise vurulan 3 kişinin olay yerinde yaşamını yitirdiğini tespit etti. Olayın şokunu yaşayan 7 yaşındaki çocuk ise polis tarafından güvence altına alındı.

Cesetler, savcılık incelemesinin ardından Adli Tıp Morguna kaldırıldı. Aile ve yakınları ise olayın etkisiyle sinir krizi geçirdi. İncelenmek üzere başlatılan tahkikat devam ediyor.

Kaynak: İHA (İhlas Haber Ajansı)