Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak çalışmalar kapsamında, Yıldırım İlçesi, Yıldırım Mahallesi 20. Dere sokak ve civarında 29 Kasım 2023 ile 20 Aralık 2023 tarihleri arasında 10:00-16:00 saatleri arasında zaman zaman su kesintisi yapılacak.

Yapılacak çalışmalar kapsamında, 20. Dere sokak ve civarında bulunan kanalizasyon hatlarının yenilenmesi ve bakım onarımlarının yapılması planlanıyor. Bu nedenle, söz konusu bölgedeki vatandaşların su kesintisine hazırlıklı olması ve gerekli tedbirleri alması önemle rica ediliyor.

Ayrıca Osmangazi İlçesi Selamet Mahallesi Sümer Sokak ve civarında meydana gelen arıza nedeniyle 29 Kasım 2023 tarihinde 11:00 ile 13:00 saatleri arasında su kesintisi yapılacağı bildirildi.

Açıklamada, arızanın giderilmesi için çalışmaların sürdüğü ve kesintinin en kısa sürede tamamlanması için çalışmaların titizlikle yürütüleceği belirtildi.

Kesinti nedeniyle yaşanabilecek mağduriyetlerden dolayı özür dilenen açıklamada, çalışmaların en kısa sürede tamamlanması için çalışmaların titizlikle yürütüleceği belirtildi.