Bursa’nın bütün ilçeleri için yarın hava durumu raporu şu şekilde;

Yenişehir İlçesi

Yarın Yenişehir’de sağanak yağış bekleniyor. En düşün sıcaklığın 1, en yüksek sıcaklığın ise 11 derece olması bekleniyor.

Rüzgarın doğu yönünden saatte 9 km hızla eseceği tahmin ediliyor. Nem oranı ise en düşük %70, en yüksek ise %92 şeklinde belirtilmiş.

Büyükorhan İlçesi

Yarın Büyükorhan’da sağanak yağış bekleniyor. En düşük sıcaklığın 2, en yüksek sıcaklığın ise 9 derece olması bekleniyor.

Rüzgarın güneydoğu yönünden saat 8 km hızla eseceği tahmin ediliyor. Nem oranı ise en düşük %83, en yüksek %93 şeklinde belirtilmiş.

Gemlik İlçesi

Yarın Gemlik’te sağanak yağış bekleniyor. En düşük sıcaklığın 9, en yüksek sıcaklığın ise 14 derece olması bekleniyor.

Rüzgarın doğu yönünden saat 9 km hızla eseceği tahmin ediliyor. Nem oranı ise en düşük %68, en yüksek %91 şeklinde belirtilmiş.

Gürsu İlçesi

Yarın Gürsu’da sağanak yağış bekleniyor. En düşük sıcaklığın 6, en yüksek sıcaklığın ise 14 derece olması bekleniyor.

Rüzgarın güneydoğu yönünden saat 7 km hızla eseceği tahmin ediliyor. Nem oranı ise en düşük %73, en yüksek %93 şeklinde belirtilmiş.

Harmancık İlçesi

Yarın Harmancık’ta sağanak yağış bekleniyor. En düşük sıcaklığın 1, en yüksek sıcaklığın ise 10 derece olması bekleniyor.

Rüzgarın doğu yönünden saat 8 km hızla eseceği tahmin ediliyor. Nem oranı ise en düşük %87, en yüksek %95 şeklinde belirtilmiş.

İnegöl İlçesi

Yarın İnegöl İlçesinde sağanak yağış bekleniyor. En düşük sıcaklığın 3, en yüksek sıcaklığın ise 11 derece olması bekleniyor.

Rüzgarın güney yönünden saat 5 km hızla eseceği tahmin ediliyor. Nem oranı ise en düşük %72, en yüksek %88 şeklinde belirtilmiş.

İznik İlçesi

Yarın İznik İlçesinde sağanak yağış bekleniyor. En düşük sıcaklığın 7, en yüksek sıcaklığın ise 13 derece olması bekleniyor.

Rüzgarın doğu yönünden saat 14 km hızla eseceği tahmin ediliyor. Nem oranı ise en düşük %61, en yüksek %89 şeklinde belirtilmiş.

Karacabey İlçesi

Yarın Karacabey İlçesinde sağanak yağış bekleniyor. En düşük sıcaklığın 6, en yüksek sıcaklığın ise 14 derece olması bekleniyor.

Rüzgarın kuzeydoğu yönünden saat 7 km hızla eseceği tahmin ediliyor. Nem oranı ise en düşük %78, en yüksek %92 şeklinde belirtilmiş.

Keles İlçesi

Yarın Karacabey İlçesinde sağanak yağış bekleniyor. En düşük sıcaklığın 3, en yüksek sıcaklığın ise 8 derece olması bekleniyor.

Rüzgarın doğu yönünden saat 7 km hızla eseceği tahmin ediliyor. Nem oranı ise en düşük %77, en yüksek %92 şeklinde belirtilmiş.

Kestel İlçesi

Yarın Kestel İlçesinde sağanak yağış bekleniyor. En düşük sıcaklığın 7, en yüksek sıcaklığın ise 13 derece olması bekleniyor.

Rüzgarın güney yönünden saat 8 km hızla eseceği tahmin ediliyor. Nem oranı ise en düşük %73, en yüksek %94 şeklinde belirtilmiş.

Mudanya İlçesi

Yarın Mudanya İlçesinde sağanak yağış bekleniyor. En düşük sıcaklığın 7, en yüksek sıcaklığın ise 12 derece olması bekleniyor.

Rüzgarın doğu yönünden saat 9 km hızla eseceği tahmin ediliyor. Nem oranı ise en düşük %73, en yüksek %85 şeklinde belirtilmiş.

Mustafakemalpaşa İlçesi

Yarın Mustafakemalpaşa İlçesinde sağanak yağış bekleniyor. En düşük sıcaklığın 6, en yüksek sıcaklığın ise 12 derece olması bekleniyor.

Rüzgarın güneydoğu yönünden saat 7 km hızla eseceği tahmin ediliyor. Nem oranı ise en düşük %82, en yüksek %93 şeklinde belirtilmiş.

Nilüfer İlçesi

Yarın Nilüfer İlçesinde sağanak yağış bekleniyor. En düşük sıcaklığın 5, en yüksek sıcaklığın ise 12 derece olması bekleniyor.

Rüzgarın güney yönünden saat 6 km hızla eseceği tahmin ediliyor. Nem oranı ise en düşük %79, en yüksek %94 şeklinde belirtilmiş.

Orhaneli İlçesi

Yarın Orhaneli İlçesinde sağanak yağış bekleniyor. En düşük sıcaklığın 5, en yüksek sıcaklığın ise 10 derece olması bekleniyor.

Rüzgarın güneydoğu yönünden saat 9 km hızla eseceği tahmin ediliyor. Nem oranı ise en düşük %80, en yüksek %91 şeklinde belirtilmiş.

Orhangazi İlçesi

Yarın Orhangazi İlçesinde sağanak yağış bekleniyor. En düşük sıcaklığın 5, en yüksek sıcaklığın ise 13 derece olması bekleniyor.

Rüzgarın güneydoğu yönünden saat 8 km hızla eseceği tahmin ediliyor. Nem oranı ise en düşük %67, en yüksek %94 şeklinde belirtilmiş.

Osmangazi İlçesi

Yarın Osmangazi İlçesinde sağanak yağış bekleniyor. En düşük sıcaklığın 4, en yüksek sıcaklığın ise 13 derece olması bekleniyor.

Rüzgarın güney yönünden saat 6 km hızla eseceği tahmin ediliyor. Nem oranı ise en düşük %74, en yüksek %95 şeklinde belirtilmiş.

Uludağ Kayak Merkezi

Yarın Uludağ Kayak Merkezi’nde sağanak yağış bekleniyor. En düşük sıcaklığın 3, en yüksek sıcaklığın ise 5 derece olması bekleniyor.

Rüzgarın güney yönünden saat 9 km hızla eseceği tahmin ediliyor. Nem oranı ise en düşük %67, en yüksek %90 şeklinde belirtilmiş.

Yenişehir Havalimanı

Yarın Yenişehir Havalimanı’nda sağanak yağış bekleniyor. En düşük sıcaklığın 1, en yüksek sıcaklığın ise 11 derece olması bekleniyor.

Rüzgarın doğu yönünden saat 9 km hızla eseceği tahmin ediliyor. Nem oranı ise en düşük %70, en yüksek %92 şeklinde belirtilmiş.

Yıldırım İlçesi

Yarın Yıldırım İlçesinde sağanak yağış bekleniyor. En düşük sıcaklığın 5, en yüksek sıcaklığın ise 16 derece olması bekleniyor.

Rüzgarın güney yönünden saat 7 km hızla eseceği tahmin ediliyor. Nem oranı ise en düşük %74, en yüksek %96 şeklinde belirtilmiş.

Kaynak: NAİLE AKTAŞ