Bursa Elektrik Kesintisi | 1 Şubat Perşembe günü merak edilerek araştırılıyor. Detayları haberimizde sizler için derledik...

1 Şubat Perşembe günü Bursa’nın birçok ilçesinde elektrik kesintileri yaşanacak.  1 Şubat Perşembe günü Bursa’nın hangi ilçelerinde elektrik kesintisi yaşanacak? Peki, Bursa’da elektrik kesintisi kaç saat sürecek? 

Elektrik kesintisi nedeniyle mağduriyet yaşamak istemeyen vatandaşlar Bursa’da elektriklerin ne zaman geleceği ile ilgili ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. (UEDAŞ) elektrik kesintisi listesini araştırıyor.

ULUDAĞ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. (UEDAŞ) tarafından yapılan açıklamaya göre 1 Şubat Perşembe günü Bursa’nın bazı ilçelerinde farklı sürelerde elektrik kesintileri yaşanacak.

Bursa Elektrik Kesintisi-5

Bursa Mustafa Kemal Paşa Elektrik Kesintisi

Tarih: 01 Şubat 2024

Süre: 6 saat

Bursa'nın Mustafakemalpasa ilçesinde 01 Şubat 2024 tarihinde gerçekleşecek olan elektrik kesintisi, toplamda 6 saat sürecek. Bu kesinti, Bursa genelindeki diğer kesintilerle birleşerek yaşamı olumsuz etkileyebilir. Etkilenen bölgeler, alternatif enerji kaynakları ve kesintinin neden olduğu sorunlarla ilgili detaylı bilgiler alabilirsiniz.

  • Başlama Zamanı: 01 Şubat 2024 Perşembe 09:00
  • Bitiş Saati: 01 Şubat 2024 Perşembe 15:00

Etkilenen Mahalleler:

  • TATKAVAKLI Mahallesi: BALIKESİR, ÜÇ KURNALI
  • OVAAZATLI Mahallesi: TOPSÖĞÜTLÜK MEVKİİ

Elektrik Kesintisi Bildirimi: ENH BAKIM


Tarih: 01 Şubat 2024

Süre: 6 saat

Bursa'nın Karacabey ilçesinde 01 Şubat 2024 tarihinde gerçekleşecek olan elektrik kesintisi, toplamda 6 saat sürecek. Bu kesinti, Bursa genelindeki diğer kesintilerle birleşerek günlük yaşamı, işleri ve hizmetleri etkileyebilir. Özellikle Karacabey ilçesinde yaşanacak olan bu kesinti ile ilgili detaylar ve olası etkiler hakkında daha fazla bilgi alabilirsiniz.

  • Başlama Zamanı: 01 Şubat 2024 Perşembe 09:00
  • Bitiş Saati: 01 Şubat 2024 Perşembe 15:00

Etkilenen Mahalle:

  • YOLAĞZI Mahallesi

Elektrik Kesintisi Nedeni: ENH BAKIM

Kaynak: UEDAŞ