Burdur’un en büyük Bosch Mağazası, Bucak’ta birbirinden farklı ürünleriyle en son teknolojiyi evlerinize getiriyor. Beyaz eşyadan televizyona, küçük ev aletlerinden  klimalara kadar tüm teknolojik ürünlerin bulunduğu Bosch Bucak Mağazası, kampanyalarıyla adından sıkça söz ettiriyor.
GÜVENİLİR FİRMA OLMAYA DEVAM EDİYOR
Özelllikle çeyiz alışverişlerinde yeni evlenecek çiftlere uygun paketlerle tüm ev eşyalarını Bosch markasıyla tanıştırmayı amaçlayan Bucak Mağazası, “İnsanların güvenini kaybetmektense, para kaybetmeyi tercih ederim”ilkesi güvenilir firma olarak hizmet vermeyi sürdürüyor.
BURDUR’UN EN BÜYÜK BOSCH MAĞAZASI
Uzman satış personeli ile Bucak halkına teknoloji tüm detayları bilgilendiren Bucak Mağazası sorumlusu Hatice Türker, Dünyaın her yerinde “güven” denildiğinde akla gelen marka olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirterek, “Her zaman verdiğimiz sözün arkasında durarak müşterilerimizin güvenini kazanmak için çalışıyoruz. Bosch’un tüm modellerinin sergilendiği mağazamızda oluşturduğumuz deneyim alanlarıyla müşterilerimizin ürünleri kullanıp denemelerini sağlıyoruz” diye konuştu.
ÜRÜNÜ DENEYİMLEME ŞANSI 
Yenilikçi mağazacılık anlayışımız ve müşteri merkezli hizmet politikasıyla Bucak halkının hizmetinde olduklarını belirten Bosch Bucak Mağazası yetkilileri, “Sizleri de müşteri memnuniyeti endeksinde sektör birincisi olan Bosch markasının ürünlerini incelemek için mağazamıza bekliyoruz” ifadelerini kullandılar.

BOSCH BUCAK MAĞAZASI
Telefon: 0532 622 67 24   instagram: bosch_bucak
Adres: Oğuzhan Mahallesi Cumhuriyet Caddesi Ziraat Bankası Karşısı Bucak