Kahvaltıda bir araya gelen Burdur MHP İl Teşkilatı, MHP Kadın Kolları, Burdur Ülkü Ocakları ve sendikalar karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

MHP Burdur İl Başkanı Gültekin Oktay, programda yaptığı konuşmada; “Türk töresinin vazgeçilmez unsurlarından biri toydur. Bugün burada hep birlikte söz alacak tanışacak ve kaynaşacağız.” dedi.

Oktay şunları söyledi;

“Kıymetli dava arkadaşlarım, hanımefendiler, beyefendiler, öncelikle sizleri saygıyla, sevgiyle selamlıyorum. İl teşkilatımızın düzenlemiş olduğu kahvaltı programımıza hepiniz hoş geldiniz. Bugün burada aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla tanışma, seçim süreci ve çalışma prensiplerimizi konuşmak için bulunuyoruz. Türk töresinin vazgeçilmez unsurlarından biri toydur. Divan-i Lügat-I Türk’ te; “Danışmakla gelen bilgi bozuk ve kötü olmaz. Danışıklı bilgi gittikçe artar, danışıksız bilgi eskir.” demektedir. Dolayısıyla bugün çokça konuşup çokça danışacağız. Onun için şimdilik sözlerime burada nokta koyuyor ve hepinize afiyetler diliyorum. Sağ olun.”

Tanışma ve kaynaşmalı temalı programa Burdur MHP İl Başkanı Gültekin Oktay, Burdur MHP İl Başkan Yardımcısı Mustafa Gün, Burdur Ülkü Ocakları Başkanı Abdurrahman Arıkan, Kadın Kolları Başkanı Nazan Oktay, Türk Eğitim Sen Burdur Şube Başkanı Orhan Akın ve çok sayıda sendika ve parti üyesi katıldı.