Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Burdur Kadın Girişimciler Kurulu (KGK) İcra Komitesi Başkanı Sevim Zorlu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günü başlayacak Üreten Kadınlar Sergisine tüm vatandaşları ve üniversite öğrencilerini davet etti.

Serginin hem üreten kadınların ekonomik olarak güçlenmesi ve hem de Burdur ekonomisi için önem arz ettiğini vurgulayan KGK İcra Komitesi Başkanı Sevim Zorlu; “ Burdur Kadın Girişimciler Kurulu olarak üretken kadınlarımızın çalışmalarının sergileneceği ve onların ekonomilerine katkı sağlayacak sergimizi 20 Kasım Cumartesi günü saat 10.30- 18.00 arasında, 21 Kasım Pazar günü de saat 10.30- 18.00 arasında gerçekleştireceğiz. Bu etkinliğimizde bizden desteğini esirgemeyen Burdur Belediye Başkanı Sayın Ali Orkun Ercengiz’e ve Burdur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Yusuf Keyik’e şükranlarımızı sunuyoruz.Burdur merkez İstasyon Caddesi kapalı yolda düzenleyeceğimiz etkinliğimizde üreten kadınlarımızın el emeği- göz nuru çalışmaları yer alacak.

‘Anne Eli’ mottosuyla düzenleyeceğimiz sergimizde yöremizin lezzetleri de sunulacak. Böylelikle girişimcilikte kadın eli ve kadın emeği ekonomiye etki edecek. Etkinliğimiz aynı zamanda ilimizdeki tüm öğrenciler için sosyoekonomik farkındalık oluşturacak. 2021 yılı için ikincisini yapacağımız Üreten Kadınlar Etkinliğimizde de Covid-19 tedbirlerine hassasiyet göstereceğiz.

Böyle bir sergi hem sosyal ve hem de finansal bir faaliyet olarak kentimize ivme katacaktır. Cumartesi günü saat 10.30’dan itibaren tüm halkımızı ve öğrencilerimizi İstasyon Caddesine, alışverişe davet ediyoruz” dedi.