x

Son Dakika Haber Gönder Video Yazarlar Künye İletişim

Paylaş

İşitme Engelliler A Milli Futbol Takımı MAKÜ’de kampa girdi

İşitme Engelliler A Milli Futbol Takımı, Kasım 2025’te Japonya’da düzenlenecek 25. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları öncesi hazırlıklarını Burdur’da sürdürüyor.

Ömer Özdoğan Ömer Özdoğan EDİTÖR Giriş: 09.09.2025 - 13:56 Güncelleme: 09.09.2025 - 13:56
İşitme Engelliler A Milli Futbol Takımı MAKÜ’de kampa girdi

Milli takım, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Spor Tesisleri’nde başladığı dördüncü kamp döneminde yoğun bir tempoyla çalışmalarını gerçekleştiriyor.

Kamp süreci hakkında bilgi veren Teknik Direktör Ramazan Karaçif, 6 Eylül’de başlayan kampın her açıdan üst düzey bir şekilde devam ettiğini belirterek şunları söyledi:
“Hazırlıklarımızı planladığımız takvim doğrultusunda sürdürüyoruz. Burdur’daki kampımızdan oldukça memnunuz. Konaklamadan antrenman sahalarına, beslenmeden dinlenmeye kadar her şey profesyonel bir milli takımın ihtiyaçlarını karşılayacak düzeyde. Oyuncularımız hem fiziksel hem de mental olarak yoğun bir program içerisinde. Burdur’u çok sevdik, çok güzel ağırlandık.”

Karaçif, kamp kapsamında hazırlık maçları da planladıklarını ifade ederek, “Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Burdur Şubesi ile iletişim halindeyiz. Burada iki farklı takımla hazırlık maçı yapmayı planlıyoruz. Ardından 26 Eylül’de kampımız sona erecek ve Ankara’daki son kampımıza geçerek olimpiyat öncesi hazırlıklarımızı tamamlayacağız.” dedi.

Milli takım kampını ziyaret eden MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar da oyuncular ve teknik ekiple bir araya gelerek, “Milli takımımıza Burdur’a hoş geldiniz diyor, olimpiyat yolculuğunuzda her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi istiyorum. Tokyo’da düzenlenecek organizasyonda şimdiden başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Takım kaptanı İmamettin Sünmez ise MAKÜ Spor Tesislerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Burdur’da çok güzel imkanlar sunuluyor, burada çalışmalarımızı en verimli şekilde gerçekleştirme fırsatı buluyoruz.” dedi.

Ziyaretin sonunda Teknik Direktör Ramazan Karaçif ve oyuncular, Rektör Dalgar’a milli takım forması hediye etti.

BİR CEVAP YAZ

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (0 Yorum)
Yorum Sıralaması:



Anasayfa Kategoriler YOUTUBE
ÜYE VE KÖŞE YAZARI GİRİŞİ
GİRİŞ BAŞARILI YÖNLENDİRİLİYOR
GİRİŞ BAŞARISIZ !