7 Şubat 2019 tarihi itibariyle 1. Yılını tamamlayan Burdur English Time İngilizce Dil Okulu Kurucusu Ferdi ERSOY, “Bir yıldır Burdur’da özveriyle hizmet veriyoruz. İngilizce dil eğitimini en kaliteli bir şekilde vermeye devam ediyoruz. “ Dedi.
400 METRELİK GENİŞ VE FERAH DİL OKULU
Bahçelievler Mahallesi Şehit Kalmaz Caddesi  No:41’deki adresinde yeni binasına taşıyarak 400 Metrekare alanda geniş ve ferah İngilizce Dil Eğitimini vermeye devam edeceklerini ifade eden Kurucu Ferdi ERSOY, “Yeni şubemizle beraber 7 derslikli dil okulu olarak hizmetlerimize devam ediyoruz.” Dedi.
2019 yılında Burdur English Time İngilizce Dil Okulunu Burdur’da faaliyete geçirerek kaliteli dil eğitiminin eksikliğini ilimizde tamamlamayı hedeflediklerini kaydeden Kurucu Ferdi ERSOY,  “Türkiye’nin önde gelen İngilizce eğitim kuruluşlarından English Time İngilizce Dil Okulunu Burdur’a kazandırdık.  Geride bıraktığımız bir yılda yüzlerce kursiyerimizi mezun ettik. “ Dedi.
DÜNYA SİVİL HAVACILIĞA EN ÇOK ÖĞRENCİ YETİŞTİREN OKUL
English Time İngilizce Dil Okullarının sivil havacılıkta çalışmak üzere en çok öğrenci yetiştiren İngilizce Dil Okulu olduklarını kaydeden Kurucu Ferdi ERSOY,  “YDS sınavlarında da en başarılı dil okullarından birisiyiz. Bu yıl da YDS’de başarılı sonuçlar elde edeceğimize inanıyorum. “ Dedi.

SINIFLARDA İNGİLTERE ESİNTİSİ
Sınıf ve dil okulunun duvarlarını işledikleri dekor ve motifler ile cadde ve sokak havası verdiklerini ifade eden  Kurucu Ferdi ERSOY, “Öğrencilerimiz kendilerini İngiltere’de bir caddede veya bir sokakta bulunuyor hissiyatını oluşturmak istedik. Sınıflarında bulunduğu dönemde “speaking “ dediğimiz konuşma alanında uzmanlaşmış hocalarımızla yapabilmesini sağladık. Ve ayriyeten öğrencilerimizin İngilizce kitapları okuyabileceği ve İngilizce hikayeler dinlerken yazabileceği ortamlar oluşturduk” Dedi. Sınıfları dünyaca ünlü sanatçı, bilim insanlarıyla isimlendirdiklerini ifade eden ERSOY, “Öğrencilerimiz sınıflardan girerken genel kültür bilgisinin artmasını amaçladık. “ Dedi.
 
DİL EĞİTİMİ 4 YAŞTAN BAŞLIYOR
Burdur English Time İngilizce Dil Okulunda 4 yaşında başlayan kurs kurlarının olduğunu ifade eden ERSOY, “4 yaş üzeri herkesi kurslarımıza alıyoruz. 4 yaş grubunun şöyle bir avantajı var. Dil okulumuzda 4 yaş grubuna okul öncesi eğitim uzmanı dil eğitimcimiz kurs veriyor. Bu da 4-6 yaş grubu minik kursiyerlerimizin kalıcı ve öğretici İngilizce eğitimlerini almalarını kolaylaştırıyor. 6 yaş üzeri kursiyerlerimize Junior-3 dediğimiz seviyeden başlatıyoruz. Bu noktada alanında uzman öğretmenlerimiz eğitim vermektedir. Ortaokul ve üniversite seviyesindeki öğrencilerimize ise A1, A2, B1, B2, C1 ve C2 olmak üzere seviye seviye kurslarımız bulunuyor. Bu öğrencilerimizi önce Seviye Tespit Sınavına tabi tutuyoruz sonrasında seviyelerine göre sınıflarımıza yerleştiriyoruz. Sınıflarımız en fazla 15 kişilik ve en küçük sınıfımız 20 metre kare “ Dedi. Burdur English Time İngilizce Dil Okulunda alanında etkin hocaların bulunduğunu kaydeden ERSOY, “Her seviye geçişlerimizde alanında uzman Öğretmenlerimiz ders vermektedir. Bu öğretmenlerin kriterlerini de şu şekilde belirliyoruz. Öncelikle mezun mu, değil mi? Öğretmenlik sertifikası var mı yok mu? Bu soruların cevabı doğrultusunda hocalarımızı kadromuza dahil edip onları belirli bir eğitimden geçirdikten sonra öğrencilerimizle buluşturuyoruz” Dedi.
VELİLERE ÖZEL ALTYAPI
Öğrenci velilerin bekleme esnasında İngilizce Eğitiminden faydalanabildiklerini ifade eden ERSOY, “Velilerimiz, veli bekleme salonunda İngilizce yayın yapan televizyon kanallarımızı izlemeleri için altyapı oluşturduk. Ayrıca üst katımızda İngilizce yayın yapan gazetelerimizi okuyabilmeleri için okuma alanı oluşturduk. “ Dedi
BİR MİLYON MEZUN ÖĞRENCİSİ VAR
English Time İngilizce Dil Okullarının 1998 yılından beri 20 yıla yakın bir süredir İngilizce Dil Eğitiminde büyük yol kat eden bir dil okulu olduğunu kaydeden ERSOY,  “Bu noktada 100 Bin civarı eğitimine devam eden öğrencimiz bulunuyor. Bir milyona aşkın ise mezun öğrencimiz bulunuyor. Mezun öğrencilerimiz ile bağımızı koparmadık.  English Time İngilizce Dil Okulları mezun öğrencilerini veri tabanında tutabilen bir kurum.  Bizi diğer okullardan ayıran en önemli özelliklerden biri mezun olan öğrencimiz English Time İngilizce Dil Okulu Şubelerinden hangisine giderse gitsin ömür boyu kendisine sunulan hizmetlerden yararlanabilmektedir.  Örneğin bunlar speaking, kitaplar ve aktivitelerden ücretsiz yaralanabilmektedir. “ Dedi. Bir kur saatinin 120 saat olduğunu, diğer dil okullarının 72 saat kur uyguladıklarını ifade eden ERSOY, kur saati ile de diğer okullardan daha fazla İngilizce eğitimi verdiklerini ifade etti.
BAŞARI SÖZÜ
Sertifika konusunda açıklamada bulunan ERSOY, “Bazı dil okulları verdikleri sertifikanın ömür boyu geçerli olduğunu vurgulamaktalar. Kimisi de uluslar arası kulvarda geçerli olduğunu ifade etmektedir. Bu yanlış bir söylemdir. Hiçbir dil okulunun sertifikası uluslar arası düzeyde geçerli değildir. Sertifikaların geçerli olabilmesi için TOEFL ve IELTS sınavlarından başarılı bir puan alabilmesi gerekmektedir. Bu noktada biz öğrencilerimize bizden 6 seviye İngilizce kuru alan bir kursiyerimiz TOEFL ve IELTS sınavlarında başarılı olacaktır sözünü veriyoruz.
ÜCRETSİZ İMKANLAR SUNULUYOR
Burdur English Time İngilizce Dil Okulu’na kayıtlı öğrencilerin haricinde dışarıdan da her vatandaşın gelerek İngilizce eğitimi konusunda ücretsiz imkanların mevcut olduğunu ifade eden Kurucu Ferdi ERSOY, “Burdur’da İngilizce eğitimi almak isteyen, İngilizcesini geliştirmek isteyen, yabancı dil sınavlarında yeterli puan almak isteyen tüm vatandaşlarımızı ve öğrencilerimizi Burdur English Time İngilizce Dil Okulu’na bekliyoruz. Hem ücretsiz imkanlarımızdan faydalanabilirler hem de kurlarımıza kayıt olarak hedeflerini gerçekleştirebilirler. Burdur English Time İngilizce Dil Okulu’nu öğrencilerimizin sadece kaliteli İngilizce eğitim almaları için değil, sosyal olarak iyi vakit geçirebilecekleri bir fiziki imkan oluşturduk. Tüm hemşehrilerimizi ve dil eğitimi konusunda arzusu bulunan tüm öğrenci ve vatandaşlarımızı Burdur English Time İngilizce Dil Okulu’na gelerek çay ve kahve içmeye bekliyor, herkese saygılarımı ve selamlarımı iletiyorum” Dedi.