Burdur Devlet Hastanesi hekim kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Açılan yeni yoğun bakım üniteleri ile koronavirüs ile mücadelesini başarılı şekilde yürüten Burdur Devlet Hastanesi, yeni atanan Uzman Doktor Halil Demirkan ile birlikte Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıklarının da tanı ve tedavisini yapılacak.

Konu hakkında bilgi veren  Burdur Devlet Hastanesi Başhekimi Doktor Nedim Ongun "Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Uzmanı Dr. Halil Demirkan hastanemizdeki görevine başlamıştır.
Endokrinoloji, endokrin bezlerinin çalışma sistemi ve ürettikleri hormonlar ile ilgilenen bilim dalıdır. Şeker hastalığı, tiroit hastalıkları, hipofiz, böbrek üstü bezleri rahatsızlıkları, metabolik kemik hastalıkları, testis ve yumurtalık hormonu eksikliği ya da fazlalığı gibi hormonal hastalıkların yanı sıra metabolizma hastalıklarının tanı, tedavi ve takibi ile ilgili tüm işlemler artık hastanemizde gerçekleştirilebilecektir.
İlimiz, hastanemiz ve özellikle hastalarımız için önemli olan Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları hekim kadrosunun hastanemize kazandırılması sürecindeki önemli destekleri için Milletvekillerimiz Sayın Bayram Özçelik ve Sayın Yasin Uğur’ a ve İl Sağlık Müdürlüğümüze teşekkür ederiz" dedi.