Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Bölge 3’üncü grupta iki Burdur takımının karşı karşıya geldiği maçta MAKÜ Gençlik ve Spor Kulübü, Bucak Belediye Oğuzhanspor’u 2-1 yendi.

MAKÜ İstiklâl Stadyumunda oynanan ve Aksaray Bölgesi’nden Emre Nağaç, Ercan Çat ve Abdurrahim Akça üçlüsünün yönettiği karşılaşmada ligde kalma mücadelesi veren iki Burdur takımı karşılaştı.

Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Bölge 3’üncü Grupta ligde kalma mücadelesi veren iki Burdur takımının karşı karşıya geldiği maçta, Bucak Belediye Oğuzhanspor karşılaşmanın 27’inci dakikasında Muhammed Uğur’un attığı golle 1-0 öne geçti. MAKÜ Gençlik ve Spor Kulübü‘nün 38’inci dakikada kazandığı penaltıyı Akın gole çevirerek durumu 1-1’e getirdi. Penaltı golünden sonra ataklarını sıklaştıran MAKÜ Gençlik ve Spor Kulübü 45’inci dakikada Çağrı’nın attığı golle 2-1 öne geçti. 

İkinci yarıda rakibine göre daha üstün bir oyun sergileyen MAKÜ Gençlik ve Spor Kulübü sahadan 2-1 galip ayrılarak puanını 10’a yükseltti. Bucak Belediye Oğuzhanspor ise 14 puanda kaldı. 

Lig’in 16’ıncı haftasında MAKÜ Gençlik ve Spor Kulübü, Serinhisarspor’u konuk edecek. Bucak Belediye Oğuzhanspor ise Denizli Sarayköyspor deplasmanında puan arayacak. 
İLK YARI
 
  İKİNCİ YARI