Güvenlik güçleri tarafından başta uyuşturucu ile mücadele olmak üzere her türlü yasa dışı ve kaçak yollarla halkın huzur ve sağlığını tehdid eden maddelerin ticaretini yapan kişilerin yakalanmasına yönelik çalışmalar büyük bir hassasiyet içerisinde yürütülüyor.

Bu kapsamda Burdur İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından yasa dışı ilaç ticaretinin engellenmesine yönelik yürütülen çalışmalarda, yabancı uyruklu bir şahsın kaçak yollarla yurda getirmiş olduğu cinsel istek/performans arttırıcı ilaçları sattığına yönelik alınan duyum üzerine 26/12/2019 günü yapılan operasyonda, yabancı uyruklu şahıs (S.A.) yakalandı.

Operasyon sırasında yapılan aramada Sıldenafil Citrate Vegada 100 Tablets ibareli 244 adet, Spanishfly 20 ml ibaresi bulunan 3 şişe damla ele geçirilmiş, hakkında 5607 SKM suçundan adli işlem yapılan şüpheli şahıs alınan ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Emniyet ve Jandarma birimleri  tarafından halkın huzur ve güvenliği için suç ve suçlularla mücadele çalışmaları kararlılıkla sürdürülüyor.