Burdur’da Muhasebe Haftası kutlama etkinlikleri kapsamında Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Serkan Vurgun tarafından Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Rektörlük binası önündeki Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşı’nın okunmasının ardından tören MAKÜ Lavanta Tepesi otelde devam etti.

Buradaki törende konuşan Oda Başkanı Vurgun, serbest muhasebeci mali müşavirlik mesleğinin toplumun tüm kesimlerine tanıtılması, ülke ekonomisine ve iş dünyasına sunduğu değer ve faydaya ilişkin farkındalığın artırılması amacıyla her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında Muhasebe Haftası olarak kutlandığını söyledi.

Vurgun, “Ekonominin kaydını tutan ve mali danışmanlık yapan, memleketin her köşesinde hizmet sunan, Mali Müşavirler ve Yeminli Mali müşavirler üreten, canlı ve dinamik bir Türkiye için çalışmaktadır. Kaliteli hizmet sunarak işletmelerimizin gelişimine katkı vererek, güvenilir işletme danışmanlığı vizyonumuzla ülkemize ve işletmelerimize hizmet vermekteyiz” dedi.

Vurgun’un konuşmasının ardından meslekte 30’uncu yılını dolduran muhasebecilere plaketleri verildi, yeni ruhsat alan meslek mensuplarına ruhsatları teslim edildi.

Törene Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Duygulu, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Âdem Korkmaz, Defterdar Sedat Ayyıldız, Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürü Bayram Balban, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yusuf Keyik, Ticaret Borsası Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp ile STK Temsilcileri katıldı.