Burdur'da dün gece Devlet Hastanesi'nde görev yapan Acil Servis Nöbetçi Doktoru ve Burdur Merkez 1 No’ lu Acil Sağlık Hizmetleri ambulans ekibi bir vatandaş tarafından darp edildi.
Dün gece yaşanan olayın ardından İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Reha Sermed Aygören, Hizmet Başkanları Dr. M.Murat Erk ve Dr. Zafer Demir, Başkan Yardımcıları Dr. Alper Teker ve Osman Çelik, 112 Acil Sağlık Hizmetleri Başhekimi Dr. Cemal Şencan ve Birim Sorumlusu Tayfun Akay, 25 Şubat gecesi saldırıya maruz kalan Burdur Devlet Hastanesi Acil Servis Nöbetçi Doktoru ve Burdur Merkez 1 No’ lu Acil Sağlık Hizmetleri Ambulansı ekibini ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
İl Sağlık Müdürü Op.Dr. Reha Sermed Aygören, bu tür üzücü darp olaylarının yaşanmaması için temennilerde bulunarak, "Sağlık personeline yönelik artarak devam eden sözlü ya da fiziksel şiddet olaylarına karşı Bakanlığımız tarafından önemli hukuki, idari ve yapısal tedbirlerin hayata geçirildiğini, İl Sağlık Müdürlüğü olarak şiddete uğrayan personelin yanında ve sürecin takipçisi olacaklarını" bildirdi.