Burdur Valisi Sayın Ali Arslantaş, ’18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 107. Yıldönümü’  kapsamında Şehitlikte düzenlenen anma programına katıldı.
 
Şehitlik Anıtı önünde gerçekleştirilen törende Valilik, Garnizon Komutanlığı, Belediye ve Muharip Gaziler Derneği’nin çelenklerinin sunulmasının ardından aziz şehitlerimiz için saygı duruşu ile birlikte saygı atışı ve İstiklal Marşı okundu. 
 
Garnizon Komutanlığı adına Yzb. Mehmet Kezek’in günün anlam ve önemini belirten konuşması ile Gazimiz Himmet Can tarafından okunan şiir sonrası Vali Arslantaş  Şehitlik  Özel Defteri’ni imzaladı.
 
Programın devamında Vali Arslantaş, Şehit Aileleri ile birlikte aziz şehitlerimizi kabirleri başında ziyaret edilerek karanfiller bıraktı. 
 
Şehitlikteki program 18 Mart Şehitleri Anma Günü dolayısıyla Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve duaların okunması ile sona erdi.
 

Düzenlenen anma programına başta Burdur Valisi Ali Arslantaş, Burdur Milletvekili Mehmet Göker, 58. Komando Eğitim Alay Komutanı P. Komd. Alb. Yavuz Çankaya, Belediye Başkan V. Atam Gülcü, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Adalet Komisyonu Başkanı Hacı Süleyman Arslan, MAKÜ Rektör V. Prof Dr. Durmuş Acar, Baro Başkanı Av. Ramazan Gedik,Vali Yrd. Ahmet Mailoğlu, Vali Yrd. Mehmet Yıldız, Vali Yrd. İbrahim Özkan, Vali Yrd. Mehmet Polat,  İl Jandarma Komutanı J. Alb. Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, siyasi parti temsilcileri, Kamu kurum ve kuruluşlarının  müdürleri, Burdur Muharip Gaziler Derneği Başkanı Hasan Okyar, sivil toplum örgütü temsilcileri, Şehit Aileleri, Gaziler ve  vatandaşlar katıldı.