Burdur’da yerel bir giyim mağazasında yapılan indirim kampanyasına yoğun ilgi gösterildi. Burdur Merkezde bulunan yerel bir giyim mağazası, Bin adet ürünü sadece 1 Liradan satışa çıkardı. Mağaza büyük indirim kampanyasını sosyal medya hesaplarından duyurdu. Bin adet ürün 1 Liradan, geçtiğimiz Cuma günü saat 14.00’da satışa sunuldu. İndirimli ürünler arasında; elbise, pantolon, Bluz, ceket gibi çeşitli giyim ürünleri yer aldı.

İZDİHAM GÜÇLÜKLE ENGELLENDİ

Kampanya saati öncesinde mağazaya gelen vatandaşlar yoğun anlar yaşattı. Oluşan kalabalığı kontrol altında tutmaya çalışan mağaza görevlileri sık sık uyarılarda bulundu. Kampanya saati geldiğinde görevliler, indirim reyonunu açtı. Reyonun açılmasının ardından müşteriler yoğun bir şekilde ürünlere yöneldi. Yaşanan yoğunlukta izdiham çıkmaması için mağaza görevlileri büyük çaba sarf etti. Bin adet ürün kısa süre içerisinde tükendi.

KAMPANYA KOŞULLARI

Kampanyadan daha fazla kişinin yararlanabilmesi için her bir müşterinin yalnızca üç ürün alma hakkı olduğu bildirildi. Kampanya koşulları olarak ise yalnızca müşterilerin, mağazanın sosyal medya hesabını takip etmesi istendi.

KASADA UZUN KUYRUK

Kampanyalı ürünlerden faydalanmak için zor anlar yaşayan vatandaşlar seçtikleri ürünleri satın alabilmek için kasada uzun bir kuyruk oluşturdular. Reyonların boşalmasının ardından seçilen ürünlerin denenmesi için kabinlerde, satın alınması için de kasada yoğunluk yaşandı. Deneme kabinlerinde ve mağazanın çeşitli bölümlerinde geri bırakılan ürünlerinde dakikalarca seçildiği görüldü.
Kaynak: Çağdaş Burdur Gazetesi