Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; “Elbette adalet bir gün mutlaka tecelli edecek ve haklının hakkı teslim edilecek ve o gün her şey çok güzel olacak. Sonuna kadar seninleyiz Ekrem İmamoğlu yine kucaklaşacağız yine başaracaksın.” dedi.



CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut’ta paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Ne ceza verirlerse versinler, halk için, adalet için çalışan İmamoğlu’nu ve bizleri susturamayacaklar. Biz buradayız korkumuz da yok. Elbet adalet tecelli edecek, bu bedbah düzen son bulacak. İmamoğlu yalnız değildir!”




CHP Burdur Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer ise, “16 Milyonun iradesi gasp edilemez! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun yanındayız. Hak hukuk adalet!” paylaşımı yaptı.




6’lı masa liderleri, İmamoğlu’na verilen cezaya karşı bugün İstanbul’da Saraçhane’de bir araya gelecek. Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, CHP Burdur İl Başkanı İzzet Akbulut, CHP Burdur Kadın Kolları Başkanı Zinet Gezer, CHP Yeşilova İlçe Başkanı Şükrü Alpoğuz ve partililerde İBB Başkanı İmamoğlu’na destek olmak İstanbul’a gitmek için yola çıktılar.